Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vagyok normális? Mi van...

Nem vagyok normális? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Igazából szégyellem ezt a dolgot ami velem van, és igazából még senkivel nem osztottam meg, pedig már lassan egy éve napi szinten hurcolom magammal..

de most kiírom, és érdekelne,mit gondoltok Ti.

Arról van szó, hogy igazából lelkileg nagyon gyenge ember vagyok, bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül, ebben semmi szokatlan nincs.Orvos szeretnék lenni, és úgy érzem, ha egyszer lesz egy férjem,azt szeretném, hogy orvos legyen.

Lehet,hogy most nem fogjátok érteni amit mondok,de néha azt szeretném, hogy aki szeret,vagy szerelmes belém,az lásson néha gyengének..vagy sebzettnek, persze nem szánt szándékból, meg nem sajnálatból, ez teljesen más érzés.

Szeretném magam kiszolgáltatottnak érezni.

Pl.mint a twilight végén,mikor Edward ott ül Bella mellett a korházi ágyon..

Szeretném elképzelni, hogy a szerelmem orvos, és injekciót ad be pl.és közben csitítgat, hogy ne aggódjak nem fáj..vagy megölel..

mit gondoltok, mi van velem?miért?

2009. dec. 28. 00:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt nemrég.Én is gyengének akartam érezni magam.Aztán lett pasim.Begyógyította minden sebemet.Úgyhogy pasizz be,tuti gyógymód.

KÉRLEKSZÉPEN,NEKED SZERETETHIÁNYOD VAN!

2009. dec. 29. 22:09
 32/33 A kérdező kommentje:

Igen megoldottuk:)

Örülök:)

Csak a megoldásán kell kicsit dolgozni...

És kedves alkonyatutáló, sajnálom hogy a te kis agyad eddig képes eljutni, hogy nem birod felfogni amit leirtam:)

2009. dec. 30. 17:08
 33/33 anonim válasza:
Mar irtam neked,de most megint atolvastam,es azt hiszem,mint oly sok problema,a gyerekkora nyulik vissza.Szoval az Anyukad.Nem foglalkozik veled,es nem is foglalkozott.Tudod,ha az en gyerekem ilyen fiatalon mar 8 eve pszihologushoz jarna,magamat is okolnam,es meg tobb figyelmet szentelek neki,beszelgetnek vele.En szerintem sok problemad innen fakad.
2010. ápr. 18. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!