Nem vagyok normális? Mi van velem?
Igazából szégyellem ezt a dolgot ami velem van, és igazából még senkivel nem osztottam meg, pedig már lassan egy éve napi szinten hurcolom magammal..
de most kiírom, és érdekelne,mit gondoltok Ti.
Arról van szó, hogy igazából lelkileg nagyon gyenge ember vagyok, bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül, ebben semmi szokatlan nincs.Orvos szeretnék lenni, és úgy érzem, ha egyszer lesz egy férjem,azt szeretném, hogy orvos legyen.
Lehet,hogy most nem fogjátok érteni amit mondok,de néha azt szeretném, hogy aki szeret,vagy szerelmes belém,az lásson néha gyengének..vagy sebzettnek, persze nem szánt szándékból, meg nem sajnálatból, ez teljesen más érzés.
Szeretném magam kiszolgáltatottnak érezni.
Pl.mint a twilight végén,mikor Edward ott ül Bella mellett a korházi ágyon..
Szeretném elképzelni, hogy a szerelmem orvos, és injekciót ad be pl.és közben csitítgat, hogy ne aggódjak nem fáj..vagy megölel..
mit gondoltok, mi van velem?miért?
Nem, nem mindegy, hogy írja, majd jön a többi műveletlen emberke, eltanulják egymástól a hülyeséget, és még több ember ír igénytelenül, aztán meg sírnak, hogy nem veszik őket komolyan, meg le vannak szólva...
Kedves kérdező! Nagyon ellentmondásos, amit írsz. Ha lelkileg gyenge ember vagy, miért akarsz orvos lenni? Egyébként ha egyszer megtudod, milyen kiszolgáltatottnak lenni, többet biztosnem fogsz rá ennyire vágyni.
szia. én is lelkileg gyenge vagyok, mániás depressziós és házidoki vagy pszichiáter szeretnék lenni:)
ezen a téren sok sikert!
Egyáltalán nem vagyok ismerkedős típus.pont ez is a bajom.romantikus viszont annál inkább...
Volt már barátom, de az megint egy másik nagyon hosszú történet.. nem jutottam vele csóknál tovább.és rövid ideig tartott.
Elég érdekes meg furcsa személyiségem van,legalábbis a barátnőm ezt mondja.(egyetlenegy barátnőm van)
ezenkívül pedig autisztikus jellemvonásaim vannak.
A barátnőm mindíg mondja, hogy nem érti, hogy nem jutok odáig hogy legyen egy barátom..de talán az a baj, hogy nagyon zárkózott vagyok, és képtelen vagyok ismerkedni.
pedig elég sokan szerettek volna velem járni..
Egyébként pedig,nem a "nyálas filmektől"vagyok ilyen..világéletemben ilyen voltam..
Szerintem nagyon aranyos lány lehetsz.
Nem hiszem laikusként, hogy a vágyaid hátterében valamilyen mentális probléma állhat, inkább egy olyan lány lehetsz, aki pusztán törődésre és szeretetre vágyik.
Azt pedig, hogy szeretné magát kiszolgáltatottnak érezni, nyilván úgy érti, hogy olyan emberrel szemben szeretne kiszolgáltatottnak lenni, aki nem élne vissza helyzetével és aki szeretgetné.
Egyébként sokakat szexuálisan is felizgat a kiszolgáltatottság gondolata, de itt szerintem nem erről van szó.:)
22 F
Bocsi az OFF-ért,de autisztikus jellemvonás alatt mit értesz?Mármint így a Te esetedben konkrétan mit értesz alatta?
Egyébként ne szégyelld,amit ide leírtál,mondd el a barátnődnek,nekem is 1 barátnőm van,meg egy ehhez eléggé hasonló (viszont teljesen más:D) titkom volt,és sokkal jobb érzés,mióta elmondtam neki!Mondd el te is neki,akár anyukádnak is,én már kb 5 embernek mondtam el,és elfogadtam,hogy az a dolog a személyiségem része!Nekem is elég hülye személyiségem van,ez már csak hab a tortán:D
18/L
".A ferfiak szeretik az eros noket,akik magabiztosak.."
Azért ez nem egészen igy van,mert sokan "megriadnak" ha TÚL erős és magabiztos egy nő... Egy szerányebb,bátortalanabb nővel könnyebben ismerkedenk mint egy olyan nővel mint amit irtál!
Azt mondod hogy sokan szerettek volna veled járni , meg kéne próbálkoznod nyitni feléjük és ismerkedni
Viszont azalapján amit te leírtál én úgy értelmezem hogy megéted azt hogy nem teljesen reális a gondolkodásod , és a mai világban magabiztosnak és erősnek kell lenni ( no persze azért nem minden helyzetben) , de (talán mivel romantikus vagy ) a szerelemről van egy idealisztikus elképzelésed , szinte már egy álom , amit szeretnél hogy valódi legyen
Ez lehet talán azért mert ahogy te mondtad " autisztikus" jellem vagy és nem volt még sok férfival dolgod + alapból is kicsit álmodozós típus vagy , nem volt még olyan ember aki lerombolta volna vagy reálisabb irányba formálta volna a nézeteidet
nekem ez jön le a kérdésedből de lehet hogy irtózatosan nagy marhaságokat beszélek , akkor bocsánat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!