Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem használnak az ssri...

Miért nem használnak az ssri szerek?

Figyelt kérdés
Egyik sem használ semmire,különbség nincs ha beveszem,bármelyiket bármilyen dózisban.Nem is árt,nem történik semmi.Koponya ctg alapján mérsékelten tágasabb a liqor,valamint meszesedés van az agytörzsdúcban.Több kórházban kezeltek már,egyik helyen dg.:paranoid skizofrénia,az állandó pszichiáterem szerint nem az,hanem depresszió,ill.hallucinogén okozta rezudiális zavar.Akkor sem értem,akármit adnak,miért nem jó semmi?Ami meg jó lenne,pl:risperdal,nem szedhetem a magas ck-m miatt az orvosom szerint meghalnék tőle.Tüneteim vannak bőven:szédülés,fáradékonyság,hallucináció,alvászavar,állandó rosszkedv....stb.Most nem szedek csak rivotrilt.napi 3 szemet.Van akinek ilyen panasza van?Mit kell tenni ilyenkor?
2009. dec. 26. 13:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Átérzem a problémádat,de nekem sajnos csak hasonló a problémám. Nekem az SSRI-k,feltehetően a korábbi drogfogyasztás miatt nem ér sza...t sem,de ez csak az én véleményem.(doki csak széttárja a karját,"de hát az tuti jó".)Ami használna,azt nem szedhetem a vérkép eltéréseim miatt. Megemelkedett kreatin kináz foszfát. Még jó hogy pontosan kórházban voltam,mert majdnem belehaltam. Nem tudlak sajnos biztatni,öt év alatt nemsokra jutottam. Azt tudom mit nem szedhetek,(antipszichotikum)de hogy mi a megoldás? Szerintem liquort kellene venni a BETEGTŐL (nem bolond!!!!!!!!!! Nem csak három leegyszerűsített vegyület van az agyban. De ez egy BOLOND véleménye. Sok kitartást és erőt kívánok. Remélem rendbe jössz,lesz megoldás,ne csüggedj!!!!!!!!!!!
2010. jan. 4. 20:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy ki kell próbálni más szereket is. Lehet, hogy nálad a triciklikus antidepresszánsok hatnak. Vagy a MAO gátló. Amíg nem próbálod ki nem tudhatod.
2010. jan. 14. 22:33
 13/19 A kérdező kommentje:

Az lehet,csak én ezt kérhetem a dokitól?Mert csak ssri a mániája.Remeront ismeri valaki?

Köszi a segítséget.

2010. jan. 14. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kérheted. Ha nem akarja felírni válts dokit. Egyébként Utánanéztél a likvorkeringési problémának?
2010. jan. 14. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
MAO-gátlókat nem ajánlom, veszélyesek. Én szedtem Remeront, nekem használt, mert altató hatása is volt, csak épp sokat híztam tőle.
2010. jan. 15. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:

SSRI annál hat, akinek a szorongása van szervi elváltozás nélkül. Ha neked utóbbi (is) van, azt nem fogja meggyógyítani.

Nálam pl hat. Mindjárt az első kipróbált és mellékhatás is gyakorlatilag nulla most már.

2010. jan. 15. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:

akkor én szerencsés vagyok, mert nekem 2 hét után már hatott a sertraline.

de tényleg, kérjél más mechanizmusú gyógyszert.olyan nincs, hogy semmi sem jó!!!!

2010. jan. 15. 15:27
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem tulajdonítottak jelentőséget a liguor elváltozásnak,20 perces oktatást kaptam róla,hogy ne én mondjam meg,mit szedjek,tele van a f...a a pszichiáternek az internettel,habzik a szája ha szóba kerül,nem értem miért.Egyébként szimulánsnak tart,azért mert megbíztam benne,elmondtam a drogos múltamat,meg vagyok bélyegezve.Szerinte a drogok okozta érzést szeretném érezni.10éve vagyok tiszta,de biztos nem lehet megbízni egy ilyen alakban mint én.Kopoya ctg-nek,kórházi zárónak sem hisz.Ezért érdemes olyan körülmények között kínlódni./zárt osztály,aki volt tudja/Febr.2-re van időpontom,remeron az enyhítené a bajom,nem tudom felírja-e majd.Azt sem tudom,hogy hozzam szóba.

Köszönöm,hogy válaszoltok,próbáltok segíteni.

2010. jan. 16. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem neked orvost kell váltani.
2010. jan. 17. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!