Miért nem használnak a szerek? Miért nem tudok fogyni?
2 hete L-carnitint szedek, minden nap mozgok (futás, sígép) és mellé slim body turmixot iszok minden nap 5-kor, utána nem fogyasztok már semmit...
Az első nap óta, mióta csinálom fél kilóval több vagyok...
Miért van ez? Mit nem csinálok jól???
Kérem kerüljetek el azokkal a válaszokkal, hogy ne szedjek ilyeneket, mert tudom, mit csinálok! Előre is köszi!
(ha tudod mit csinálsz akkor miért jöttél ide kérdezni?)
másrészről nem írtad le, hogy miben változtattál ezen kívül?
mert ha ugyanannyit eszel mint eddig, pluszba még a szerek, akkor ne várj csodát. meg mozgás nélkül se nagyon
1. Ez az étrend nem igazán jó:" reggelire 1 szelet rozskenyér, vagy 2 tojás meg zöldség, ebédre meg egy kis adag "ami épp van ebéd" meg napközben max egy alma... vacsira meg a turmix", mármint a reggeli még csak OK, az ebéd nem tudom - mert lehet nagyon rossz is, a vacsora semmi, este meg ezért ennél többet kellene enned és inkább fehérjéket, meg salátákat. Ezen kivül délelött/délután kellene egy-egy kisebb uzsonnát enni.
Ezen kivül a "szerek", föként a "slim body turmix" nem igazán optimális, mert ez inkább csak hátráltatja a fogyást. (Ez akkor is igy van, ha nem akarod hallani, és szerintem csak AZT HISZED, hogy tudod, mit csinálsz.)
általáan én főzök, úgyhogy ezeket szem előtt szoktam tartani...
Miért hátráltatja a fogyást???
Linkeld be nekem ezt a body slim izét.
Ha lehet akkor shop.builder.hu-ról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!