Miért nem használnak az ssri szerek?
Nekem sem hatottak. Kombinálták őket nyugtató-altatókkal, ne azok hatottak és szép lassan rendeződött az alvásom, ennek elkezdtem örülni,
De szerintem az antidepik vagy semmit, vagy nagyon kicsit csináltak.
Viszont minden eset más....
Utolsó válaszoló:az mit jelent,hogy veszélyes mert panghat?Az orvosok nem foglalkoztak vele,hol kell kérni a vizsgálatot?
Segítségeteket köszönöm.Szendi egy Szuper orvos.
nekem pont egy ilyen dokira lenne szükségem, mármint aki hajlandó lenne próbálgatni nálam gyógyszereket. nekem eddig a fluoxetin és a szertralin ment a kukába igen hosszú, több hónapos próbaidő és különböző dózisok után. már nyugtatót se szedek, mert csak felerősíti azt a részét a depresszónak, ami leginkább megkeseríti az életem, konkrétan hogy élni sincs erőm. így viszont már magam számára is elviselhetetlenül bunkó, házsártos, utálatos, agresszív vagyok.
már 18 éves korom előtt elkezdtem gyógyszert szedni, most 19 vagyok, de még mindig túl fiatalnak tartanak ahhoz, hogy gyógyszert adjanak, pedig nekem tényleg az az utolsó reményem. tutira nem bírok ki mégegy ilyen évet.
tudom jól milyen mellékhatások lehetnek, de nem érdekel, én benne vagyok minden tesztelgetésben, csak legyek jobban. saját magamra úgyis veszélyesebb vagyok mint egy pirula.
beszélgetős terápiából is megkaptam már a részem, és azthiszem lerendeztem magamban minden problémát, de akkor se tudok örülni semminek és csak vegetálok és kínlódok.
életmentő lenne, ha valaki tudna segíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!