Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem használnak az ssri...

Miért nem használnak az ssri szerek?

Figyelt kérdés
Egyik sem használ semmire,különbség nincs ha beveszem,bármelyiket bármilyen dózisban.Nem is árt,nem történik semmi.Koponya ctg alapján mérsékelten tágasabb a liqor,valamint meszesedés van az agytörzsdúcban.Több kórházban kezeltek már,egyik helyen dg.:paranoid skizofrénia,az állandó pszichiáterem szerint nem az,hanem depresszió,ill.hallucinogén okozta rezudiális zavar.Akkor sem értem,akármit adnak,miért nem jó semmi?Ami meg jó lenne,pl:risperdal,nem szedhetem a magas ck-m miatt az orvosom szerint meghalnék tőle.Tüneteim vannak bőven:szédülés,fáradékonyság,hallucináció,alvászavar,állandó rosszkedv....stb.Most nem szedek csak rivotrilt.napi 3 szemet.Van akinek ilyen panasza van?Mit kell tenni ilyenkor?
2009. dec. 26. 13:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mióta szeded? Az antidepresszánsok nem azonnal hatnak, hanem hetek alatt és ez alatt a tünetek még fel is erősödhetnek.
2009. dec. 26. 14:17
 2/19 anonim ***** válasza:
Lehet a tágasabb liquortér is az oka. Azt már kivizsgálták?
2009. dec. 26. 20:47
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem vizsgálták ki.Az antidepiket 4éve próbálgatom,seropram,zoloft,paroxat,velaxin,coaxil,fevarin....de nem érzek tőlük semmit.A remeron az ami egy kicsit megnyugtat,furcsa mert altató,de nem olyan hatást vált ki,nem vagyok tőle álmos,reggel sem.A pszichiáter meg csak haragszik,nem hiszi el,febr.2-ra van időpontom,addig kínlódjak?
2009. dec. 26. 21:13
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem hatottak. Kombinálták őket nyugtató-altatókkal, ne azok hatottak és szép lassan rendeződött az alvásom, ennek elkezdtem örülni,

De szerintem az antidepik vagy semmit, vagy nagyon kicsit csináltak.

Viszont minden eset más....

2009. dec. 27. 22:25
 5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sem jók,placebók?Minek írja az orvos?Ez is érdek?
2009. dec. 28. 11:45
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
Ne szedj ilyeneket!!! Nagyon veszélyesek! Ajánlom Neked Szendi Gábor Depresszióipar című könyvét,milyen durva mellékhatásokat okoznak.Olvasd el!
2009. dec. 28. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Pedig jó lenne ha kivizsgálnák, mert lehet, hogy nem folyik el rendesen az agyvíz. Pang az agykamrákban. Az elég sok problémát tud okozni.
2009. dec. 28. 13:57
 8/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:az mit jelent,hogy veszélyes mert panghat?Az orvosok nem foglalkoztak vele,hol kell kérni a vizsgálatot?

Segítségeteket köszönöm.Szendi egy Szuper orvos.

2009. dec. 29. 07:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Szendi nem orvos, hanem pszichológus. Én vagyok az utolsó válaszoló. Nézz utánna mi az a hydrocephalus internus vagy a normal pressure hydrocephalus a googleban. Lehet, neked is ilyen van, de azért nem biztos. Ki kell vizsgálni koponya CT-t és MRI-t kell csinálni. Úgy majd talán kiderül.
2009. dec. 31. 17:36
 10/19 anonim válasza:

nekem pont egy ilyen dokira lenne szükségem, mármint aki hajlandó lenne próbálgatni nálam gyógyszereket. nekem eddig a fluoxetin és a szertralin ment a kukába igen hosszú, több hónapos próbaidő és különböző dózisok után. már nyugtatót se szedek, mert csak felerősíti azt a részét a depresszónak, ami leginkább megkeseríti az életem, konkrétan hogy élni sincs erőm. így viszont már magam számára is elviselhetetlenül bunkó, házsártos, utálatos, agresszív vagyok.

már 18 éves korom előtt elkezdtem gyógyszert szedni, most 19 vagyok, de még mindig túl fiatalnak tartanak ahhoz, hogy gyógyszert adjanak, pedig nekem tényleg az az utolsó reményem. tutira nem bírok ki mégegy ilyen évet.

tudom jól milyen mellékhatások lehetnek, de nem érdekel, én benne vagyok minden tesztelgetésben, csak legyek jobban. saját magamra úgyis veszélyesebb vagyok mint egy pirula.

beszélgetős terápiából is megkaptam már a részem, és azthiszem lerendeztem magamban minden problémát, de akkor se tudok örülni semminek és csak vegetálok és kínlódok.

életmentő lenne, ha valaki tudna segíteni. :(

2010. jan. 4. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!