Kb fél éve minden nap megiszok 2-5 deci töményet (whiskey, vodka) de közben edzek heti 3x, dolgozok meg minden, de már csak azért iszom, hogy "normálisan" érezzem magam?
Figyelt kérdés
segítsetek hogy tudom abbahagyni?2014. máj. 1. 19:06
1/4 anonim válasza:
Fuggo lettel nem? A szervezeted fuggove valt. Ugy tudsz leallni, hogy hozol egy dontest: nem iszol tobbet, ill. nem minden nap.
Velem ugyanez tortent. Addig ittam a soroket (napi kettot), hogy most anelkul, hogy akarnam is kivanom. Kell tudni parancsolni magadnak.
Annyit meg, hogy nem szoktam gyakran inni de nalam eleg egy het is, hogy masnap ujra kivanja a szervezetem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ!
2014. máj. 1. 19:16
3/4 anonim válasza:
Szerintem a piáról csak úgy lehet leszokni, hogy nem iszol többet. Úgy nem megy, hogy minden nap egy picikével kevesebbet...
4/4 anonim válasza:
Hat utolso valaszolo ez attol fugg…
A kerdezo eseteben nem keso azonnal letenni de ha egy massziv alkoholistarol beszelunk ott nem igy mukodik mert az elvonasi tunetek igencsak durvak es ennek mar voltam szemtanuja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!