Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gáz 16 évesen a piálás?

Gáz 16 évesen a piálás?

Figyelt kérdés
Én úgy szoktam hogy elmegyek egy buliba (csak buliban iszom, ha vannak csajok), és addig iszom, amíg elkezdek sokat beszélni, bárkit leszólítok, esetleg kicsit tántorgok, de másnap nagyjából mindenre emlékszem. Ez egészségügyileg mennyire van rendben? Nagyon káros/nem annyira? Mennyi időközönként "egészséges" ezt megcsinálni hány havonta (mármint ilyen szinten bepiálni)? És egy ilyen piálós buli után egészségesebb aludni vagy nem (mert ha nem alszom nem fáj a fejem meg semmim)? Azért lenne fontos mert egyre több buli lesz, de azért úgy szeretném ezt az egészet egészségesen csinálni, meg a haveroknak is tanácsot adni :D.

2014. jan. 4. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a cél hogy ne rúgj be, csak csajokat akarsz felszedni, akkor inkább legyél nyitottabb feléjük (pl valami ócska bűvésztrükk, és máris beszélgetsz velük, utána meg megy minden magától).

16 évesen nem gáz a piálás (mindenki ivott már annyi idősen), de lehet hogy én vagyok a régimódi, de mi nem hetente jártunk el inni (csak 3-4 hetente :) Egy-két sör, vagy pár deci JÓ! minőségű bor még talán valamennyire jót is tesz :)

2014. jan. 4. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként gáznak tartom, ha részeg pasi akar felszedni. Valóban az első javaslata jó, legyél nyitottabb, kedves, és akkor minden ok.
2014. jan. 4. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olyan részegen még nem csajoztam hogy egyértelműen zavartam volna a kiszemeltet, de akkor nem is fogok. Amugy ez a nyitottság mit jelent? Mert csomószor hallottam már hogy a lányok azt szeretik ha nyitott valaki de az akkor most milyen?
2014. jan. 4. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi extra, legyél bátran udvarias és kedves, beszélgess. Tudd, hogy azzal, hogyha udvarias és kedves vagy, nem hibázhatsz (!!), ha te így viselkedsz, és a lányok vihognak vagy hülyék, az az ő hibájuk, nem a tiéd! (És mindenki más is őket fogja bunkónak látni.) Ugyanakkor ne is vedd ezt nagyon a szívedre, hiszen az ilyen korú lányoknál ez természetes, a zavarukat leplezik így.

Csak menj oda, és kérdezd meg, hogy egyedül vagy? vagy zavarlak? Bármi hasonló, gondolom valami hasonlót már ki is fejlesztettél magadnak. Ha a lány esetleg azt mondja, hogy zavarod, vagy nem egyedül van, hárít, akkor hagyd nyugodtan, udvariasan vonulj vissza. Ne vedd személyes sértésnek. Soha ne sértődj meg, tudd, hogy te mindent jól csináltál.

Ha leülsz mellé, akkor jön az, hogy beszélgetni kéne vele valamiről. Szerintem a beszélgetés halála az, amikor a fiú megkérdezi: "és te milyen zenét szeretsz?" :)) úgyhogy igazából itt nagyon jól jön az elsőnek az ötlete a pici bűvésztrükkel, vagy más hasonló, amivel kitűnhetsz. Ha házibuliban vagy, keverj neki egy koktélt (tanulj meg egyet :). Vagy mondd, hogy szívesen elszórakoztatod, és tanulj meg kártyával egy kis játékot, amit ketten tudtok játszani. Bármi hasonló, és máris kész az első téma, onnantól meg már sínen vagy. Én ilyen jófej fiúval szívesen ismerkednék :)

2014. jan. 5. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
A részegség mindig gáz!
2014. jan. 5. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges? Nem, semmilyen mértékben sem! Hibáztatok-e bárkit is azért mert iszik? Soha, én is szeretek néha inni! 2 dologra kell nagyon odafigyelni:

1. Ne legyél a szesztől, se agresszív, se kötekedő.

2. Reggel ne Zacher Gábor toxikológus ébresszen.

2014. jan. 5. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent, tippeket trükköket jó irányt kaptam ezt követni is fogom és kívánom mindenkinek hogy jókat bulizzon, és egészségesen éljen
2014. jan. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!