Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?
(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)
19/f
Ha téleg belefáradtál a dologba fordulj dokihoz. Ne érdekeljen ki mit mond. Menj el túl leszel rajta és kész.
Legalább tudni fogod mi a helyzet szerintem megkönnyebülnél és ez a lényeg. Amugy biztos nem fognak benn tartani.
Én biztos, hogy bent tartanálak téged egész életedre.
De mivel nem vagyok, pszihiáter, nem tartanak bent 1 vagy 2 hónapnál tovább.
Ha nem vagy veszéjes bolond, akkor a saját felelösségedre 3 nap multán is kérheted a kilépödet.
Utolsó, milyen szerencse, hogy nem vagy pszichiáter.
És nem is leszel, mert túl hülye vagy hozzá... Szerintem ne válaszolgass többet ebben a témában (Mondjuk ezt már leírtam egy másik kérdéstől, de gondolom minél többször írom le, annál a nagyobb esélye, hogy felfogd, hogy milyen feleslegesen a válaszaid.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!