Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bolond lettem, szóval elhatáro...

Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?

Figyelt kérdés

(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)

19/f

2009. dec. 24. 16:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak akkor tarthatnak bent a beleegyezésed nélkül, ha közveszélyes vagy, hanem akkor is, ha önmagadra veszélyt jelentesz. De mivel önként mégy, szerintem erre nem sok esély van.
2009. dec. 25. 17:26
 22/28 anonim ***** válasza:
86%
17:26: Elméletileg. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy ha pl. öngyilkossági kísérlettel visznek be, akkor is távozhatsz a saját felelősségedre.
2009. dec. 25. 17:44
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

Ha téleg belefáradtál a dologba fordulj dokihoz. Ne érdekeljen ki mit mond. Menj el túl leszel rajta és kész.

Legalább tudni fogod mi a helyzet szerintem megkönnyebülnél és ez a lényeg. Amugy biztos nem fognak benn tartani.

2009. dec. 26. 01:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt írja benn tartaná,meg kíváncsiskodik....stb,ez egyáltalán nem vicces.Nem bolondultál meg,mert akkor nem fordulnál szakemberhez,nem lenne beteg belátási képesség.A kényszeres gondolatok amúgy vegyesek lehetnek,a beteg számára ijesztőnek tünhet,de kezelhető.Nem azért vannak ilyen gondolatok mert azt meg is fogod tenni,ez csak kínoz,éppen ezért kényszeres.Fevarinnal szokták kezelni,nem tudom ismered-e,de ne ijedj meg,jó,hogy orvoshoz fordulsz.Mivel önként kérsz segítséget,nincs kényszer zubbony,nem tarthatnak benn,hacsak nem vagy cselekvő képtelen.Véleményem szerint ne egyedül menjél oda,valami hozzátartozóval,aki vállalja a felelősséget ha kell,mert ki tudja mit találnak ki....
2009. dec. 26. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Én biztos, hogy bent tartanálak téged egész életedre.

De mivel nem vagyok, pszihiáter, nem tartanak bent 1 vagy 2 hónapnál tovább.

Ha nem vagy veszéjes bolond, akkor a saját felelösségedre 3 nap multán is kérheted a kilépödet.

2010. jan. 17. 14:37
 26/28 anonim ***** válasza:
8%

Utolsó, milyen szerencse, hogy nem vagy pszichiáter.

És nem is leszel, mert túl hülye vagy hozzá... Szerintem ne válaszolgass többet ebben a témában (Mondjuk ezt már leírtam egy másik kérdéstől, de gondolom minél többször írom le, annál a nagyobb esélye, hogy felfogd, hogy milyen feleslegesen a válaszaid.)

2010. jan. 17. 15:17
 27/28 anonim ***** válasza:
11%
14.37-es.Én téged is megvizsgálnálak.Ha ilyen előítélettel vagy mi a francnak írsz ide?Unalomból vagy kárörömből,vagy perverz vagy?
2010. jan. 18. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy érted ezt? Persze értem.. De mik jutnak eszedbe? gyilkosság, stb? én nem ítéllek el érte, csak engem is érdekel, hogy mi játszódik le más emberek fejében.. Egyékbként szerintem menj nyugodtan orvoshoz, akármilyen ciki vagy bármi, hiszen erről NEM TE TEHETSZ!! És ha ennek bármi nyoma is maradna, bár szerintem nem marad, de ha mégis, úgyértem papíron, akkor meg inkább légy büszke magadra, hogy el mertél menni.. Remélem tudtam segíteni
2010. szept. 17. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!