Önkéntes pszichiátriai kezelés. Működik Magyarországon is?
Sokat gondolkodtam mi legyen. Tudom, hogy valami nagyon nincs rendben velem. Sokszor levert vagyok, feszült, gyakran még a szexuális beállítottságomat sem tudom biztosra venni, sőt nemileg is kételkedem. Az önképem az teljesen nulla. Gyakran gondolok az öngyilkosságra és néha teljesen összefüggéstelen perceim is vannak. Depresszió önkép- és személyiségzavar gyötör (öndiagnózis). Nem állok gyógyszeres kezelés alatt, nem drogozok.
Szeretném tudni, hogy Magyarországon működik-e az önkéntes pszichiátriai kezelés, akárcsak külföldön, bentlakásos intézményekben. És ha igen, milyen feltételekkel kerülhet oda az ember gyógyulni.
Csak engem kifejezetten olyan hely érdekelne, ami eléggé elzárt helyen van, nem egy kórházhoz csatolva. Olyasmi mint ami a tündérhegyen van csak mondjuk ha lehet borsod megyében.
Kifejezetten távol mindentől, csendes nyugodt környezetben. Itthon csak egy zsúfolt emelet van mindössze, az pedig nem hiszem hogy elősegíti a mentális gyógyulást, bár a többség aki itt van már amúgy sem a gyógyulásért van itt, hanem életfogytiglani zárt osztályos. Esetleg olyat, amilyet leírtam, tud valaki?
A legtöbb kórháznak van olyan szanatórium jellegű részlege, ahol nem egy zárt folyosón kell tölteni a napjaidat, hanem valóban a gyógyulást segítik elő.
Ezek az intézmények általában nem a kórház környezetében vannak, hanem kisebb forgalmú helyeken.
A borsod megyei kórház honlapját nézd meg, ott tudsz erről bővebb információt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!