Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bolond lettem, szóval elhatáro...

Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?

Figyelt kérdés

(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)

19/f

2009. dec. 24. 16:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én azért akarok orvoshoz menni, mert belefáradtam ebbe az egész paramilitáns beteg, kiégett, szélsőséges, érzéketlen szutyokba ami bennem van. Szerintem az agyamban kémiai problémák vannak egy gyógyszer miatt, amit néhány hónapig szedtem. Nem szeretném leírni a nevét, hátha valaki rámismer, a lényeg, hogy több országban tiltólistán volt, ez mentális problémákat okozhat.
2009. dec. 24. 20:40
 12/28 anonim válasza:
87%
Ha meg nem mész el akkor az egyik ilyen "kimaradt jelenet"-ben elkövetett tetted lessz az ami miatt nem kapsz majd munkát..:) szval jobban jársz ha elmész..elvégre mindenre van megoldás DE csak akkor ha megtesszük ami kell hozzá:) +ha már 19 évesen ilyen elmezavaraid vannak akkor inkább most menj el mert ennyi idősen az agyadnak teljesen ép-nek kéne lennie és ezért kéne a pszichiátria hogy kiderüljön hol keresendő a hiba..
2009. dec. 24. 20:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen, mennék, csak ez nekem szégyen. Elmenni a háziorvoshoz beutalót kérni, az a legmegalázóbb.
2009. dec. 24. 20:42
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Jaj, akkor bocsi az okoskodásért. Muszáj szedned azt a bizonyos gyógyszert? Ha abbahagyod, nem múlnak el a gondjaid, szóval maradandó?:S

Bocsi a sok kérdésért, csak tényleg kíváncsi vagyok.

2009. dec. 24. 20:42
 15/28 A kérdező kommentje:
Már nem szedem, akkor jelentkeztek ezek a dolgok miután elkezdtem szedni. Már több mint 4 hónapja nem szedem, de így maradtam.
2009. dec. 24. 20:44
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Akkor tényleg menj orvoshoz, és majd segít valami megoldást találni a problémára. Szerencsés vagy, hogy biztosan a gyógyszer okozza, ezen viszonylag könnyű lesz segíteni.

És nem vagy bolond, attól még, hogy elrontott valamit egy gyógyszer az agyadban, mivel ez biztosan csak ideiglenes állapot.

2009. dec. 24. 20:47
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Menj magánhoz,és akkor nem kell beutalót kérned.
2009. dec. 24. 20:54
 18/28 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés: Ha magánhoz megyek, akkor is "priuszos" leszek? Tehát, benne lesz az egészségügyi aktámban?

Köszönöm a segítséged!

2009. dec. 24. 21:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nincs olyan, hogy "sárga lap", tehát pl. a munkahely nem fog informálódni a pszichés problémáidról.

Az egészségügyi adatbázisod részletei meg úgysem érdekelnek senkit, ne gondold, hogy bármilyen problémával orvoshoz mész, ott virít a monitoron, hogy pszichiátriai kezelt vagy. Ha háziorvoshoz nem akarsz menni, keresd meg a területileg illetékes mentálhigiénés gondozót és hívd fel, hogy mehetsz-e beutaló nélkül.

2009. dec. 24. 21:30
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha magánhoz mész, tuti nem leszel "priuszos" szerintem.
2009. dec. 24. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!