Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?
(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)
19/f
Jaj, akkor bocsi az okoskodásért. Muszáj szedned azt a bizonyos gyógyszert? Ha abbahagyod, nem múlnak el a gondjaid, szóval maradandó?:S
Bocsi a sok kérdésért, csak tényleg kíváncsi vagyok.
Akkor tényleg menj orvoshoz, és majd segít valami megoldást találni a problémára. Szerencsés vagy, hogy biztosan a gyógyszer okozza, ezen viszonylag könnyű lesz segíteni.
És nem vagy bolond, attól még, hogy elrontott valamit egy gyógyszer az agyadban, mivel ez biztosan csak ideiglenes állapot.
Még egy kérdés: Ha magánhoz megyek, akkor is "priuszos" leszek? Tehát, benne lesz az egészségügyi aktámban?
Köszönöm a segítséged!
Nyugi, nincs olyan, hogy "sárga lap", tehát pl. a munkahely nem fog informálódni a pszichés problémáidról.
Az egészségügyi adatbázisod részletei meg úgysem érdekelnek senkit, ne gondold, hogy bármilyen problémával orvoshoz mész, ott virít a monitoron, hogy pszichiátriai kezelt vagy. Ha háziorvoshoz nem akarsz menni, keresd meg a területileg illetékes mentálhigiénés gondozót és hívd fel, hogy mehetsz-e beutaló nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!