Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?
(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)
19/f
"van olyan időszak is, ami teljesen kiesett"
ajjaj...
ma 19:52
Tudom mire gondolsz, az a baj, hogy én nem az "elolvasom a cikket és rögtön az a bajom" kategória vagyok, mert leginkább a környezetem visszajelzéseire építkezem. Az a baj, ha elmegyek kezeltetni magam, egy életre megpecsételődök, egy listán ott leszek, ránéznek és egyből nem kellek sehova dolgozni.
Nem is hittem, hogy olyan vagy.
Én is úgy érzem, hogy kényszergondolataim vannak, és ha nem maradnának meg gondolatoknak, én is börtönbe kerülnék.
Viszont nekem a környezetem nem vett észre semmit, szerintük nincs bajom, szóval valószínűleg magamban gerjesztem a dolgot, és nincs valódi baj. Ebből indultam ki, szóval lehet, hogy nálad más a helyzet. De még mindig azt mondom, hogy egy bolond nemigen képes arra, hogy belássa, hogy az. A környezetében élők megjegyzéseire inkább meg szoktak sértődni, mint belátni, hogy gáz van velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!