Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bolond lettem, szóval elhatáro...

Bolond lettem, szóval elhatároztam, hogy elmegyek pszichiátriai szakrendelésre, jövőre. Ugye, nem tarthatnak bent?

Figyelt kérdés

(Tünetek: időszakonként jelentkező kényszergondolatok, amik miatt képtelen vagyok a normális életvezetésre. Év elején kezdődött, van olyan időszak is, ami teljesen kiesett, csak onnan tudom, hogy miket műveltem, hogy leírtam és most elolvasva döbbenetes, akkoriban írt e-mailom alapján, jobban tudtam angolul, mint most. Biztos elbutulok. Többször kerültem szembe a rendőrséggel is. Eléggé beteges kényszergondolataim vannak, hol intenzívebben, hol nem. Sok olyan gondolatom, késztetésem volt, ami jobb, hogy megmaradt gondolati szinten, mert most börtönben lennék.)

19/f

2009. dec. 24. 16:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%
Én benttartanálak. :D
2009. dec. 24. 16:31
 2/28 anonim ***** válasza:
72%
mesélj, milyen kényszergondolataid vannak, én kivi vok :)
2009. dec. 24. 16:36
 3/28 A kérdező kommentje:
Az titok :D.
2009. dec. 24. 16:40
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
Engem is kíváncsivá tettél ..:)
2009. dec. 24. 16:41
 5/28 anonim ***** válasza:
72%

"van olyan időszak is, ami teljesen kiesett"

ajjaj...

2009. dec. 24. 16:45
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg ha önként mész akkor ki is jöhetsz ha nem ítélnek nagyon közveszélyesnek , de nem olyan jó hely az , szerintem próbálkozz meg pszichiáterrel először aki majd felír gyógyszert , próbáld ki ezeket először
2009. dec. 24. 16:59
 7/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem, ha bolondnak érzed magad, akkor tuti nem vagy az. Legalábbis nem az a bajod, amire gondolsz...
2009. dec. 24. 19:52
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerkezelés tulajdonképpen már nincs. Csak akkor tarthatnak bent, ha közveszélyes vagy. De gyógyszeres kezelésre úgy látom, szükséged lenne.
2009. dec. 24. 19:57
 9/28 A kérdező kommentje:

ma 19:52

Tudom mire gondolsz, az a baj, hogy én nem az "elolvasom a cikket és rögtön az a bajom" kategória vagyok, mert leginkább a környezetem visszajelzéseire építkezem. Az a baj, ha elmegyek kezeltetni magam, egy életre megpecsételődök, egy listán ott leszek, ránéznek és egyből nem kellek sehova dolgozni.

2009. dec. 24. 20:19
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem is hittem, hogy olyan vagy.

Én is úgy érzem, hogy kényszergondolataim vannak, és ha nem maradnának meg gondolatoknak, én is börtönbe kerülnék.

Viszont nekem a környezetem nem vett észre semmit, szerintük nincs bajom, szóval valószínűleg magamban gerjesztem a dolgot, és nincs valódi baj. Ebből indultam ki, szóval lehet, hogy nálad más a helyzet. De még mindig azt mondom, hogy egy bolond nemigen képes arra, hogy belássa, hogy az. A környezetében élők megjegyzéseire inkább meg szoktak sértődni, mint belátni, hogy gáz van velük...

2009. dec. 24. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!