Mennyit vagy milyen gyakran hibáztok a munkahelyeteken? Egyáltalán mennyit szabad? Betegesen félek tőle, hogy hibázok.
Az előző munkahelyemen a végén hibát hibára halmoztam - nem tudom, miért. Ha kétszeresen figyeltem oda, kétszer akkorát hibáztam, és teljesen kikészültem idegileg. Egy jelnek tekintettem, hogy onnan menni kell.
Az azóta eltelt 3 évben lényegében ugyanazt csináltam, és talán 1 vagy 2 kisebb hibát vétettem. Elnézték nekem, és én sem csináltam belőle nagy ügyet magamra nézve.
Vagyis gyakorlatilag számológép vagy. Ilyen munkakörben sajnos azt várják el, hogy legyél precíz, pontos és összeszedett, egyébként semmi értelme a munkádnak.
Ha ennyire nem bírod, hosszú távra szerintem ne ebben a munkakörben gondolkodj.
Addig is, szedj magneb6ot, igyál levendula teát, mozogj, a szabadidőben pihenj sokat. Munka közben egyszerre egy dolgot csinálj, csak a feladaton gondolkozz, ne a hibákon vagy a gázszámlán.
Ha nem érdemes ellopni, amivel dolgoztok, akkor kevésbé aggódjál!
Ellenben, ha civilben is jó valamire a féltermék, akkor sokkal nagyobb teher a
lopás, leltárhiány gyanúja.
Nyugi, beleférsz a szórásba, különben már nem lennél ott.
Ja, ha szedsz valamit, titkold el. Különösen az üzemorvosnál.
Nyugi általános vérvétel nem mutat ki gyógyszereket.
Próbáld kivonni magad az ő trehányságuk alól valahogy. Például ha megadnak egy darabszámot neked, legyen egy külön füzeted amibe ott az illető előtt bejegyzed:
Pl:
2014. január 3. 15.45. Kovács Gábor ENNYI ÉS ENNYI DB. ALKATRÉSZ.....mellette Kovács Gábor alárírása
Akár egy külön rublika Kovács Gábor iktatópapírjának számával amiben ezt leadni sziveskedett.
Tudom hogy sok mindenre nem alkalmas ez a módszer ,de amire igen arra igen, hogy amikor hasraütős adatokat adnak neked te úgy fogadd el hogy aláíratod velük az saját leadásukat.
Ez egy nagyon jó módszer sok mindenre. Én annó kölcsönkérők ellen kaptam ezt az aláírós tippet. Hogy ne hagyjon ki senkinek a memóriája.....aztán meg is szűntek a kölcsönkérések:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!