Ezért kihívhatom a mentőket?
egész nap sírógörcsöm van. nagyon rosszul vagyok. enni sem tudtam ma semmit. de majdnem hánytam az előbb. sajnos csak öklendeztem de ez még durvább volt.
majd szétrobban a fejem.
évek óta rengeteget idegeskedem. ma volt egy olyan pont amikor azt mondtam nem bírom tovább. csak sírok meg remegek. a fejfájás elviselhetetlen.
sajnos se a szüleimet se a tesoimat nem érdekli h sírok egész nap. ha kihívom a mentőt segítenek?
legalább elvinnének innen:/
18/L
Az, hogy nem szeded a gyógyszert, az NEM gyógyulási próbálkozás. Az a legjobb út a rosszabbodáshoz. A gyógyszerről akkor fogsz tudni leállni, ha megfelelő terápiában mellette elkezdted feldolgozni az életed és meglehetősen messzire is jutottál már benne. Ez kb. egy év, minimum. Addig szedd, mert ez lesz belőle.
És 18 éves vagy. Anyádnak meg apádnak semmi köze hozzá, hogy milyen orvoshoz mész. És létezik SZTK-s pszichológus, akinek nem kell fizetni, kérdezd meg a háziorvosodat. Minden más (hogy pl messze van) csak kifogás. AKARJ MEGGYÓGYULNI, és akkor sikerülhet!
# 21:
Valóban léteznek SZTK-s pszichológusok, csak ők még sokszor a fekvő betegekre sem érnek rá, annyira emberhiánnyal küzdenek a kórházakban. Ezért szinte lehetetlen bejutni TB alapon egy ilyen kezelésre. A gyógyszer meg mint tudjuk, önmagában nem elég, bár a kérdezőnek arra jó lenne, hogy végre összeszedje magát és ne siránkozzon.
Nem tudom, hogy írtad-e, de milyen gyógyszert írtak fel neked és ki volt az? A világvége pedig hol van, ahol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!