Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezért kihívhatom a mentőket?

Ezért kihívhatom a mentőket?

Figyelt kérdés

egész nap sírógörcsöm van. nagyon rosszul vagyok. enni sem tudtam ma semmit. de majdnem hánytam az előbb. sajnos csak öklendeztem de ez még durvább volt.

majd szétrobban a fejem.

évek óta rengeteget idegeskedem. ma volt egy olyan pont amikor azt mondtam nem bírom tovább. csak sírok meg remegek. a fejfájás elviselhetetlen.

sajnos se a szüleimet se a tesoimat nem érdekli h sírok egész nap. ha kihívom a mentőt segítenek?

legalább elvinnének innen:/

18/L

2014. ápr. 21. 21:44
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
lehet idegösszeomlás?
2014. ápr. 21. 21:45
 2/26 anonim ***** válasza:

Sajnos a mentők simán otthagynának. :/

De mi a baj konkrétan? :/

2014. ápr. 21. 21:53
 3/26 anonim válasza:
26%
Szerintem mentőt ne hívj, de ha sürgősen segítségre van szükséged, akkor menj be a pszichiátriára, egy pár napig biztos bent tartanának, ott le tudnál kicsit nyugodni.
2014. ápr. 21. 21:54
 4/26 anonim ***** válasza:
0%

A mentőket ezért ne hívd ki. Felhívhatod ugyan őket de nem fognak kimenni ez biztos.

Ha fáj a fejed vegyél be fájdalomcsillapítót. Ha ideges vagy igyál meg egy citromfű teát. Vegyèl egy forró fürdőt, bújj be az ágyba és olvass egy jó könyvet. Aztán aludj egy nagyot!

Felesleges idegeskedni csak magadnak ártadz vele.

2014. ápr. 21. 21:55
 5/26 A kérdező kommentje:

de úgy érzem h mindjárt meghalok. annyira fáj a fejem... mintha fel akarna robbani:(

nem tudom abbahagyni a sírást, most is potyognak a könnyeim a telomra. és ez az elviselhetetlen hányinger...

2014. ápr. 21. 21:55
 6/26 A kérdező kommentje:
az a baj h a citromfű teát nálam az orvos már rég antidepresszánsra cserélte. amit nem szedek. lehet ez a baj
2014. ápr. 21. 21:56
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
Vedd be az antidepresszánst és szedd előírás szerint. Ne csodálkozz, hogy rosszul vagy, ha nem szeded.
2014. ápr. 21. 21:59
 8/26 anonim ***** válasza:
26%
Ez valószínűleg migrén (plusz némi hiszti, bocsi). Ezért nem mennek ki a mentők. Vegyél be egy erős fájdalomcsillapítót és hánytasd meg magad, utána jobb lesz.
2014. ápr. 21. 22:00
 9/26 anonim ***** válasza:
25%

Na látod az baj.

És miért nem szeded?

meg mi abaj konkrétan amiért szedned kellbilyen vacakokat ennyi idősen?

2014. ápr. 21. 22:00
 10/26 anonim ***** válasza:
34%
Elég nagy hülyeség hogy vegye be a gyógyszert aztán hánytasa meg magát... jesszus... ha kihányná a gyógyszert akkor mitől múlna el a fejfájása?!
2014. ápr. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!