Ezért kihívhatom a mentőket?
egész nap sírógörcsöm van. nagyon rosszul vagyok. enni sem tudtam ma semmit. de majdnem hánytam az előbb. sajnos csak öklendeztem de ez még durvább volt.
majd szétrobban a fejem.
évek óta rengeteget idegeskedem. ma volt egy olyan pont amikor azt mondtam nem bírom tovább. csak sírok meg remegek. a fejfájás elviselhetetlen.
sajnos se a szüleimet se a tesoimat nem érdekli h sírok egész nap. ha kihívom a mentőt segítenek?
legalább elvinnének innen:/
18/L
nem hiszti sajnos. én azt nem engedhetem meg magamnak:/
hát fejfájásra kaptam elméletileg. de nem szedtem be csak pár szemet mert nem éreztem jól magam tölük.
minden a bajom. minden ami létezik. az egész életem. a suli, a család, a fiú akit szeretek, meg az h nem akarok élni. mert csak pánikolok állandóan. nem bírok emberek közt lenni, semmit nem bírok. elegem van mindenből
nem akarom élvezni. vagyis inkább nem tudom. évek óta egy zombi vagyok a sok idegeskedéstől belefáradtam.
senki sem törődik velem, szal édes mindegy h ha reggel nem kelek fel. jobb is lenne. nah ez lehet hiszti volt ez a pár mondat
Az a nagy büdös helyzet hogy ennél lesznek nagyobb kihívások, nehézségek az életedben és akkor majd minden alkalommal 'idegösszeomlasz'?
millió probléma adódhat az embernek ebből kell tanulnia és talpra állni.
a férfiak nem szeretik a hisztis, sírós lányokat. Helyette a kiegyensúlyozott mosolygósokat.
Tizes, fordítva írtam, de nem gondoltam volna, hogy ez ekkora probléma!
Szóval először a hányás (sokszor már ettől csillapszik a migrén) és utána a gyógyszer. Pl. Fortedol.
Kérdező: pedig ebben van hiszti is, vegy legalábbis önsajnáltatás-beleélted magad, hogy neked milyen sz@r. És ez nem csesztetés, de anélkül, hogy gyógyulni akarnál, sem a testi, se a lelki bajaid nem fognak elmúlni!
Nekem úgy hozta a sors hogy a szüleimmel irtó kemény volt az élet. Aztán 18 évesen terhes lettem, hozzá lettem kényszeritve az apjához aki eleinte ki akarta belőlem rugni a gyereket.
ivott a végén már bántott is nem csak szavakkal. Elváltam tőle.
évekkel később terhes lettem a barátomtól, születése utáni 8. napon meghalt a gyermekem. A halott kis testét szoritottam magamhoz orditottam fájdalmamban gyűlöltem az egész világot. Az orvosok könyörögtek hogy muszáj odaadnom nekik ababámat.
Újra tanultam élni, emberek közé menni.
2 évembe került mire talpra álltam.
de talpra álltam!!!
és te is talpra fogsz csak akarnod kell.
Sajnos nem egy szimpla depresszió mert az egész életem tönkrevágta már.
csináltam már olyat ami miatt oda kellett volna h figyeljenek rám és észre venni h segítségre van szükségem mert egyedül nem megy. mit kaptam? leordították a fejem... nem csoda h utálok mindenkit. azóta nem teperek senki figyelméért mert tudom h felesleges.
próbáltam gyógyulni, épp ezért nem szedtem be a gyógyszert.
na jó múltkor bevettem 2 nap alatt 1,5 szemet mert pánikoltam, ilyen még sose volt. úgy éreztem rám szakad az ég, h a busz ablakai rámzuhannak, h követ valaki stb. szal annyira idegennek éreztem a világot h inkább elkábítottam magam.
jah az orvos a súlyom miatt fél szemet írt estére. xd de még ez is kiüt olyan sovány vagyok már
a világvégén élek, nincs más orvos a közelben. anyának nincs ideje rá h elvigyen messzebbre. én meg egyedül úgyse indulok neki ilyen állapotban.
de am pár tanár észrevette h beteg vagyok. meghallgatnak és adják is nekem a telefonszámokat. csak az a baj h mind magánrendelés és én nem tudom megfizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!