Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezért kihívhatom a mentőket?

Ezért kihívhatom a mentőket?

Figyelt kérdés

egész nap sírógörcsöm van. nagyon rosszul vagyok. enni sem tudtam ma semmit. de majdnem hánytam az előbb. sajnos csak öklendeztem de ez még durvább volt.

majd szétrobban a fejem.

évek óta rengeteget idegeskedem. ma volt egy olyan pont amikor azt mondtam nem bírom tovább. csak sírok meg remegek. a fejfájás elviselhetetlen.

sajnos se a szüleimet se a tesoimat nem érdekli h sírok egész nap. ha kihívom a mentőt segítenek?

legalább elvinnének innen:/

18/L

2014. ápr. 21. 21:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem hiszti sajnos. én azt nem engedhetem meg magamnak:/

hát fejfájásra kaptam elméletileg. de nem szedtem be csak pár szemet mert nem éreztem jól magam tölük.

minden a bajom. minden ami létezik. az egész életem. a suli, a család, a fiú akit szeretek, meg az h nem akarok élni. mert csak pánikolok állandóan. nem bírok emberek közt lenni, semmit nem bírok. elegem van mindenből

2014. ápr. 21. 22:03
 12/26 A kérdező kommentje:
flectort vettem be egy tasakkal amit orvos írt még februárban. általában segít de most még nem is enyhíti
2014. ápr. 21. 22:04
 13/26 anonim ***** válasza:
30%
Fájdalomcsillapitó+ hányás elleni gyógyszer + hagyd abba a hisztit és= élvezd az életet
2014. ápr. 21. 22:05
 14/26 A kérdező kommentje:

nem akarom élvezni. vagyis inkább nem tudom. évek óta egy zombi vagyok a sok idegeskedéstől belefáradtam.

senki sem törődik velem, szal édes mindegy h ha reggel nem kelek fel. jobb is lenne. nah ez lehet hiszti volt ez a pár mondat

2014. ápr. 21. 22:07
 15/26 anonim ***** válasza:
37%

Az a nagy büdös helyzet hogy ennél lesznek nagyobb kihívások, nehézségek az életedben és akkor majd minden alkalommal 'idegösszeomlasz'?

millió probléma adódhat az embernek ebből kell tanulnia és talpra állni.

a férfiak nem szeretik a hisztis, sírós lányokat. Helyette a kiegyensúlyozott mosolygósokat.

2014. ápr. 21. 22:10
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te szimplán depressziós vagy. Ennyi. Úgyhogy szedned kéne azt a nyomorult antidepresszánst, ÉS nem utolsósorban terápiára kéne járnod. Különben sose fogsz meggyógyulni.
2014. ápr. 21. 22:11
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

Tizes, fordítva írtam, de nem gondoltam volna, hogy ez ekkora probléma!

Szóval először a hányás (sokszor már ettől csillapszik a migrén) és utána a gyógyszer. Pl. Fortedol.

Kérdező: pedig ebben van hiszti is, vegy legalábbis önsajnáltatás-beleélted magad, hogy neked milyen sz@r. És ez nem csesztetés, de anélkül, hogy gyógyulni akarnál, sem a testi, se a lelki bajaid nem fognak elmúlni!

2014. ápr. 21. 22:20
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

Nekem úgy hozta a sors hogy a szüleimmel irtó kemény volt az élet. Aztán 18 évesen terhes lettem, hozzá lettem kényszeritve az apjához aki eleinte ki akarta belőlem rugni a gyereket.

ivott a végén már bántott is nem csak szavakkal. Elváltam tőle.

évekkel később terhes lettem a barátomtól, születése utáni 8. napon meghalt a gyermekem. A halott kis testét szoritottam magamhoz orditottam fájdalmamban gyűlöltem az egész világot. Az orvosok könyörögtek hogy muszáj odaadnom nekik ababámat.

Újra tanultam élni, emberek közé menni.

2 évembe került mire talpra álltam.

de talpra álltam!!!

és te is talpra fogsz csak akarnod kell.

2014. ápr. 21. 22:20
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Keress barátokat, hobbit, szórakozást. Az élet tele van szép és jó dolgokkal. Ez csak tipikus tinédzser depresszió. Túlságosan el vannak kényeztetve a mai gyerekek, és túlságosan el vannak engedve (a ti szavaitokkal "le**va"), ezért van mindig mindennel bajotok, nem tudjátok értékelni a jót. Nekem is volt rossz időszakom (nem idegeskedtem, hanem tönkrement az életem), közölték velem, hogy én depressziós vagyok, pánikbeteg, felírtak 5 féle gyógyszert, nyugtatót, minden szirsz**t, amik függőséget okoznak, én meg rájöttem, hogy nem fogom elpazarolni az életem vinnyogásra meg görcsölésre. Túlléptem a múltamon, azt csinálom, amit szeretek, képes vagyok boldog lenni, mert ki tudja, meddig lesz rá lehetőségem. Gondold át te is, hogy megéri-e erre elcseszni az idődet, hogy a SEMMIN hisztériázol magadban. El akarsz menni? Menj! Fogd a spórold pénzed és menj el egy wellness hotelbe, menj el rokonokhoz, menj el kocsmázni, menj el kirándulni... és egyél valamit, mert így persze, hogy fáj a fejed. Vagy így akarsz végezni magaddal, addig éhezel meg idegeskedsz amíg belehalsz? Nem lesz jobb utána csak szólok. :D
2014. ápr. 21. 22:34
 20/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nem egy szimpla depresszió mert az egész életem tönkrevágta már.

csináltam már olyat ami miatt oda kellett volna h figyeljenek rám és észre venni h segítségre van szükségem mert egyedül nem megy. mit kaptam? leordították a fejem... nem csoda h utálok mindenkit. azóta nem teperek senki figyelméért mert tudom h felesleges.

próbáltam gyógyulni, épp ezért nem szedtem be a gyógyszert.

na jó múltkor bevettem 2 nap alatt 1,5 szemet mert pánikoltam, ilyen még sose volt. úgy éreztem rám szakad az ég, h a busz ablakai rámzuhannak, h követ valaki stb. szal annyira idegennek éreztem a világot h inkább elkábítottam magam.

jah az orvos a súlyom miatt fél szemet írt estére. xd de még ez is kiüt olyan sovány vagyok már

a világvégén élek, nincs más orvos a közelben. anyának nincs ideje rá h elvigyen messzebbre. én meg egyedül úgyse indulok neki ilyen állapotban.

de am pár tanár észrevette h beteg vagyok. meghallgatnak és adják is nekem a telefonszámokat. csak az a baj h mind magánrendelés és én nem tudom megfizetni

2014. ápr. 22. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!