Ha valaki túlél egy öngyilkossági kísérletet, mi fog vele történni utána?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 14:37
11/13 anonim válasza:
Természetesen nem tudok veled egyetérteni, mert szerintem meg az öngyilkosság ay önzés, nem is kicsit.
Az meg, hogy bátrak, mert nincs halálfélelmük... NE nevettess. Általában akik még tudatuknál vannak, mikor orvosi kezek közé kerülnek, mind bánják és hirtelen élni akarnak - csak olyankor legtöbbször már késő...
A problémákkal nem szembenézni, hanem megpattanni előlük gyávaság. Ha tetszik, ha nem.
12/13 anonim válasza:
A kedves 10-essel abszolút egyetértek!!
13/13 anonim válasza:
Mi az hogy pszichiátriába kerülsz? Én sajnos túl éltem és semmi nem volt,még doki se látott és a szüleim bevették azt amit mondtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!