Amikor visszatérek a régi életembe akkora problémáim is visszajönnek/jöhetnek?
Mielőtt egy másik országba költöztem 1 évre, előtte öngyilkossági gondolataim és kísérleteim voltak,falcoltam, mindenkivel kedves voltam(, hogy ne kelljen elmennem a pszichológushoz aki tovább akart küldeni), stb., stb.
Most megint el kezdtem falcolni, állandóan alszom és a barátaim nem is sejtik mi van velem.
Mi lesz ha visszamegyek? Már nincsen sok időm itt.
Előre is köszönöm az értelmes segítő válaszokat és bocsánat ha rossz témát választottam ki.
18L
Mi az hogy falcolni? Mért vagy másik országba?
Nem mások vagy hely miatt hanem magad miatt jók a dolgok. Változz és a világ is változni fog. A traumák feldolgozása átélése hatalmas felylődést hoz az életedbe. Ne félj! Fogadd el az élet kihívásait. Semmi nem tart örökké. A bánat és az öröm is elmúlik. Olyan gyorsan változik minden mint ahogy pici patak folyóvá duzzad maly óceánba ölmlik és közbe teljesen átalakul.
köszi a gyors választ. falcolás az azt jelent, hogy késsel vagy más eszközzel önszántadból felsérted a bőrödet.
másik ország (Hollandia) nyelvet tanulni mentem és még itt vagyok egy kis ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!