Mit tehetek, hogy viszaszerezzem a régi énem?
Figyelt kérdés
Volt egy általam rühelt osztálytársam aki rendíkvül agresszív volt.Történt valami rosz az életemben és tudatt alatt átvettem az ő személyiségét:én is ideges vagyok,szerem a horrorfilmeket ,erőszakos vagyok,szeretek vért rajzolni és megszerettem a metál műfajt.Bűntudatom van ezek miatt,de valamiért vonzanak.2013. júl. 14. 16:50
1/3 anonim válasza:
Surgosen kerj segitseget, a sajat magad erdekeben, mert rossz vege lehet. Imadsag, hivo emberek segithetnek ha vannak kozeledben. A rossz ami tortent eletedben, azt ujra kell gondolni, foldolgozni, megbocsajtani es elengedni - mert itt van a kutya elasva.
Atvehettel valamilyen negativ energiat, ez nem jatek, ilyen letezik, az auradban van, ami lathatatlan.
2/3 A kérdező kommentje:
Amíg a templomban vagyok ez működik is ,de aztán már nem.
2013. júl. 14. 17:03
3/3 anonim válasza:
Úristen! Már a metál műfajt is megszeretted? Akkor már a lelked a Sátáné, menthetetlen vagy. Keress fel gore-grind zenekarokat és készíts nekik lemezborítókat. Azok aztán a megátalkodott, gonosz emberek, más úgyse tudna elviselni. Ez bizony komoly dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!