Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kell túllépni a régi...

Hogyan kell túllépni a régi dolgokon?

Figyelt kérdés

Üdvözletem és köszönöm, hogy elolvasod!

Rászántam sok hosszú órát arra, hogy leüljek magamba és elgondolkozzak mit miért teszek. Kifejtettem magamnak mik okozzák a szorongásaimat, honnan eredhetnek, mik történtek velem. Amikor ezzel végeztem azt hittem, most hogy már tisztán látom mi az oka, meg is fog szűnni ám nem így lett. Pedig az okozó tényező már eltűnt az életemből. Az általános iskolát szenvedtem végig, most már egyetemre járok, de nem múlik a szorongás hiába emlékeztetem magam újra és újra, hogy már nem fog senki bántani. Bármivel próbálkozom nem tudom az érzést megszüntetni.

Pszichológust nem akarok. Utána néztem már a lehetőségeimnek, de túl drága buli nekem egy ilyen kezelés. Az egyetemen nincs ingyenes tanácsadás sem. Volt régen, de elment a szakértő és nincs a helyén új még.

Akinek van valami ötlete, módszere, és megosztaná velem, annak megköszönöm.

2012. nov. 28. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is szörnyű iskolai életem volt,és nekem még a középiskolában is folytatódtak a bántások.Én úgy jutottam túl ezeken a dolgokon,hogy kibeszéltem a barátnőmnek a problémáimat.Sokszor elsírtuk magunkat,és a lelki támogatása sokat segített.A másik ami még jót tett,az a sok bulizás,no nem az alkoholizálásra gondolok,hanem a táncra.Amikor az ember táncol akkor rengeteg boldogsághormon szabadúl fel.A társaság is javít ezeken.Ha vannak barátaid tölts velük több időt.Semmiféleképpen ne otthon gubbasszál.
2012. nov. 29. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
úgy, hogy abban a dologban amiben kudarc ért, sikereket érsz el, és úgy érzed ezen a megmérettetésen is túl jutottál. Ne a régi dolgokon merengj, hanem nézz előre a jövőre, ahol még sok siker vár rád. Ha a régi rossz emléket le tudod győzni az agyadban, akkor előtted az élet. Ez persze idő és szenvedés, amit ki kell bírni. És vigyázz, hogy még több kudarcot ne szedj össze közben. Dehát ez a harc és küzdelem az életben. Én is épp ezen megyek keresztül. sok sikert.
2012. dec. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!