Hogyan lehetnék újra a régi?
Még 9-edikbe nagyon sok haverom volt és senkivel sem voltam rosszban. Most vagyok 12-edikes és az eddigi barátaimat elvesztettem, nincs önbizalmam, és tanulásra sem tudom magamat rávenni. Egy barátnőt is szeretnék szerezni hogy legyen valakim akinek elmondhatok mindent és akit igazán szerethetnék. A legnagyobb bajom hogy beszélgetést sem tudok kezdeményezni egy lánnyal sem, pedig anno 9-edikbe jól eltudtam beszélgetni bármelyik lánnyal és több csajom is lehetett volna. Már bánom hogy kilencedikben nem foglalkoztam a lányokkal, mivel akkor még nagyon gyerekes voltam, és a csajok sem érdekeltek. Nem tartom magamat csúnyának és nagyon sokat mozgok, naponta legalább 2órát, tehát energiám az van bőven, és szerintem a méretemmel és az állóképességemmel együttesen ki tudnék sok lányt elégíteni:D
Sajnos bárhogy is próbálkozok nem tudok normális kapcsolatokat létesíteni és eléggé el vagyok keseredve:S
amíg tanuló vagy,addig ingyen van...mert ha beteg leszel nem ők veszik a gyógyszert?? ez is olyan,lelki betegség. ha nem gyógyulsz ki belőle,csak rosszabb lesz.
(mondom én ezt úgy,hogy pszichológushoz járok,de szart nem ér...gyógyszert kéne szednem,de nem szedem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!