Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye nincs semmi bajom? Hogy...

Ugye nincs semmi bajom? Hogy lehetnék a régi?

Figyelt kérdés
13/L 165cm 60kg vagyok. Pár hónapja durván 10kg-t felszedtem!! 2 hónapja nem edzek semmit, (térdemmel gondok) és eléggé ciki, hogy a hasam még behúzva is így néz ki, mint ennek a nőnek: [link] (EZ NEM ÉN VAGYOK!!) Az erőnlétem szinte a nulla lett, még régebben én voltam az osztály legjobb futója, most meg fele se vagyok. Egészségesen étkezem, de nem tudom, hogy miképpen nyerhetném vissza a régi alakomat, mert semmi se segített eddig. És a cicim is csíkosodik, mármint ilyen hízási csíkok, de a derekamon is egy-kettő van. Kérlek segítsetek, köszi a normális válaszokat!!
2011. ápr. 18. 17:14
 1/2 Béresné Juhász Gabriella ***** válasza:

Szia!

A probléma az, hogy elhagytad a mozgást, és valószínűleg ugyanannyit, vagy még többet is eszel mint korábban.

Nézd meg a buszsofőröket, ezt a szindrómát látod.

Muszáj, hogy kevesebbet egyél, mint eddig, a gömbölyödő hasnak segít a lipo+, és mozogj úgy, és annyit ahogyan tudsz.

Bejuganatura

2011. ápr. 18. 17:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, próbálok valami olyan mozgást keresni, amit birok is! :)
2011. ápr. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!