Van ebből kiút, hogyan?
Figyelt kérdés
Első éves egyetemista vagyok,és képtelen vagyok barátokat szerezni,nincs senkim.
Akikkel sikerült jóban lennem még év elején azok is érdektelenné váltak kb fél év múlva,egyszerűen már nem tudok velük miről beszélni,meg más emberrel sem nagyon.
A fél gimis létem is így telt,azt hittem az egyetemen meg fogok változni,de nem.Borzalmasan frusztrál ez a helyzet,néha néha úgy érzem enyhe depresszióm is van már.
2014. ápr. 19. 12:37
1/3 anonim válasza:
Üdv a klubban :) Velem is ez van. Már előre félek mi lesz velem ha idén szeptembertől megyek egyetemre...:( Egyébként szerintem próbálj meg minél többet beszélgetni emberekkel, talán később jobb lesz. Én is ezt teszem. Úgymond tanulom a beszélgetést :)
2/3 anonim válasza:
Ajj ne mááár:D Régebben énis ilyen kis nenyúljvirág voltam.. de aztán rájöttem annyira nem is.. manapság meg már én vagyok akinek be nem álla szája , nyomoma sok hülyeséget , elvagyok ,röhögök..barátkozni meg tök könnyű... elején énis gátlásos vagyok picit de aztán már tök klassz:D Neee félj , meg ne depizz ..az élet nem azért van,hogy végig szomorkodjuk.;))))
3/3 anonim válasza:
Bocsi a helyesírásért, meg , hogy összevissza írtam, csak sietek most, amúgy 20L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!