Motiválatlan lettem, nagyon bosszant magammal szemben, hogy tudom, hogy mit hogyen kellene tennem, de mégsem teszem, mi lehet ebből a kiút?
Nagyon rossz évünk volt az idei és még most sincsenek teljesen rendben a dolgaink (volt munkanélküliség a férjem részéről,haláleset kettő is a családban,most pedig külföldön dolgozik a férjem hónapok óta,ahol mindig kérdéses ,hogy kifizetik e a munkáját,illetve ,hogy ha igen akkor milyen mértékig és a többivel meddig hitegetik majd,ha ki is fizetik akkor sem győzzük a sok elmaradásunkat bepótolni a többszázezres fizetéséből sem) .
Két gyerekünk van,én 8 órában dolgozom.
Azt vettem észre magamon,hogy motiválatlan vagyok,nem úgy ügyelek a takarításra mint régebben,vagy a gyerekekkel nem úgy és nem annyit foglakozom mint azt elvárnám magamtól,riasztó,hogy mintha valami lebénítana és nem engedné,hogy elvégezzem azt ami által elégedett lehetnék magammal.
A legszükségesebb dolgokat megteszem és a többit halogatom,nagyon motiválatlan vagyok és folyton a gondokon aggódom,néha egy-egy nyugtatót is beveszek.
Létezik valamilyen módszer amivel ki tudnék zökkeni ebből ?
Köszönöm a kedves hozzászólásodat ,a motivációs videó például nagyon jó ötlet,régebben hallgattam is ilyesmit,de akkor egyébként is jó passzban voltam :-) .
Mióta kitettem a kérdést azóta megembereltem magamat egy kicsit,arra kértem magamat,hogy legalább apró lépésekben,de próbáljam a házat rendben tartani,már azóta ablakot pucoltam,függönyt mostam,karácsonyi dekorációt készítettem ,kitakarítottam,a mosással is haladtam .
De egyenlőre csak a holnapra szabad koncentrálnom,túl nagyravágyó terveim nem lehetnek...bár most beszéltem a külföldön dolgozó férjemmel,hogy nagyon motivált vagyok abban,hogy egy alapos intenzív nyelvtanulást követően követem őt a gyerekekkel Németországban,nagyon keresett a szakmám ott,nagy levegőt kell venni mindehhez...egyébként nagyon szeretm az itthoni munkámat a megszokott környezetemet,de lehet,hogy lépni fogok,csak még nagy bennem a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!