Testképzavar? Anorexia? Van kiút?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, 173 centi, 60 kiló. Ez most nem sovány, de rohamosan fogyok, mert nem tudok semmit megenni, annyira undorítóan kövérnek érzem magam. A kaják egy részét amit kapok, kidobom, ha eszek pár falatot akkor bűntudatom van. A reggelire kapott cuccok a suliban vannak, sosem eszem meg őket. Csúnyának érzem magam, és hájpacninak. Minden reggel ráállok a mérlegre... És egyre kevesebb szeretnék lenni :( Tudom, hogy ez nem normális. De egyszerűen nem tudok enni :(
Nincs kiút, hamarosan eléred a negatív tartományt...
Egyél bazeg csak ennyi a dolgod...
Egyenes út a mai divatbeteggséghez.
Orvos > pszichológus > antidepresszánsok, nyugtatók stb.
Vagy felismered (valóban felismered és nem csak mondod), hogy hülyeséget csinálsz, vagy jön a fenti forgatókönyv aminek rengeteg szenvedés lesz a vége.
Nem vagy kövér. Ne állj rá a mérlegre. Egyél.
Vagy észbe kapsz még MOST, vagy jöhetnek a drogok.
Nem utállak és nem bántani akarlak, csak láttam már ilyet és hidd el, hogy a hozzátartozóidnak sem lesz mókás a közelgő kálvária.
Egy tapasztalt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!