Egy ideje tervezem h meg kéne halni, és mikor valami nem sikerül akkor ez nagyon erős- van kiút ebből az elátkozott létből?
figyelem és szeretet hiányom van kicsi gyerkkortól fogva. És nem túlzok a környezetemben mindenki sikeresebb vagy szebb nálam. én azt hittem van egykét dolog amibe tehetségem van de ma kiderült h csak egy nagyon magányos ember vagyok aki csak művészkedni próbál ..- hmm.. milyen szánalmas ..
szóval próbálom elfogadni h ez van ennyit kaptam ,h sose jut ki nekem egy dicsérő szó vagy figyelem. Ha akarom h egyáltalán törődjenek velem nekem kell keresni a másikat és meghallgatni vagy khba kellen kerülni(ez most nem opció). igaz ,most sok mondani valóm amugy sem lenne. elfáradtam. az a soha nem múló fájdalom a lelkemben akkor is ott van ha el akarom fogadni h ennyi az élet -vagyis h akiknek a szeretetére vágynék sose érek a cipójük sarkáig se -észre se vesznek. szép ez a kor és pont elég talán most kéne abbahagyni..
pszicodokiknál jártam de azok a felhőket nem oszlatják ,feleslegese pénzkidobás .tudom mi a bajom .nem tudom elfogadni h nem vagyok annyira érdekes h azok keressék a társaságom akik belopnák a napot az életembe . ezt tudom 'szakemberek ' nélkül is ,és akkor is tudnám ha naponta egy marék gyógyszert mgamabatömnék. igy csak vegetálok. és ez a rossz érzés sosem múlik.sosem.
van kiút innen?
Biztos vagy benne, hogy akiknek a társaságára vágysz, azok valóban belopnák a napot az életedbe? Nem csak a képzeletedben idealizálod őket? És azért vágysz pont rájuk, mert az ő figyelmüket nem kaptad meg idáig? Könnyű beleesni ebbe a csapdába, én folyton így járok...
Nem hiszem, hogy sose kapnál figyelmet vagy dicsérő szót senkitől, kell hogy legyenek a környezetedben olyan emberek, akik fontosnak tartanak Téged. Csak lehet, hogy ezeket észre sem veszed, mert a kudarcokra koncentrálsz, és az "elérhetetlenekre". Mennyi idős vagy?
Írtam neked privát üzenetet.
Annyit még, hogy akármilyen sz*rnak is érzed most a helyzeted, ne dobd el az esélyt, hogy lehet jobb is.
engem érdekelsz!! írnál egy valamit magadról? hány ves vagy? mit csinálsz? mit szeretnél csinálni? mit szeretsz magadban?
ha van kéznél kérlek vegyél a kezedbe egy gyerekkori képet magadról! amin fiatalabb vagy 5 évnél és próbált meg elmondani neki hogy mi bánt téged és mi az amit neki kívánsz az életben!!
Hogy mit mondanék annak a kisgyereknek a fényképen? hogy bocsásd meg h nem szerettelek. És bocsásd meg h anyukád sem szeretett aki önmagát se tudta-és azóta már bocsánatot kért és jobb anya lett. De azokat az éveket visszaadni senki se tudja. Bocsánatot kérek h nem váltottam be az álmait mert kevés voltam hozzá. És ahogy nézném a kis arcocskát sírnék, mert az jutna az eszembe h semmi közöm nincs ahhoz az elhagyatott, de mosolygós kisgyerekhez.
(ha van kedved 6. privátban írj rám!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!