Valaki tud segiteni, aki járt már hasonló cipőben?
Én is hasonlóképp kezdtem ezt. Normális orvos, nem is ajánlja, hogy évekig meg életed végéig szedd a gyógyszert. Csak az emberek szedik inkább és nem változtatnak. Én is félek a hozzászokástól, de az én orvosom megmondta, amíg adja azt a fajta biztonságérzetet amire most épp szükségem van szedjem, de utána kezdjük el csökkenteni. Szépen lassan. Van az a pont ahonnan már akaraterővel nem megy sajnos. És ezt csak az érti aki már átélte ezt.
A lényeg h változtass, és változz. És meglátod szépen lassan jobban leszel. És már nem lesz rá annyira, vagy annyiszor szükséged.
3-as vagyok. Sikerülni fog hidd el, ha picit erősebbnek érzed magad elkezdheted lerakni. Egy-két hétig hónapig csak felezgetésekkel. És nem állítom h utána néha nem kell majd hozzányúlni. DE..szedj mindenképpen mellé vmi vitamint.
Én magnéziumot rendszeresen szedek. Meg a b vitamin komplexet javasolták még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!