Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan tudnék segíteni magamon?
Az a problémám, hogy nem tudok normálisan beszélgetni más emberekkel. Ha a munkahelyemen hozzám szólnak akkor rögtön piros leszek, ideges, izzadok, és alig merek megszólalni. De ezek nem ilyen nyilvános szereplések, hanem bármiféle jelentéktelen dolgok. (Pl.: "Akkor tudsz jönni szombaton dolgozni?" -->én egy ilyen kérdésre is képes vagyok lefagyni)
Utána meg még rosszabbul érzem magam, mert azon gondolkozom, hogy most biztosan totál hülyének, szánalmasnak gondolnak, olyankor alig várom, hogy vége legyen a napnak, és hazaérjek.
Ráadául ezt már mások is észrevették, mert visszahallottam, hogy azt mondták rólam, hogy fura vagyok (bár ezt sokan mondják).
Hogyan változtassak ezen? Volt valaki ilyen helyzetben?
Szerbusz!
Nekem Isten segített, bár az én problémám nem ilyen volt, egy kicsit hasonlított hozzá.
ugyanez... sajnos nem tudok segíteni, de én is kíváncsi lennék a válaszokra :(
Legalább tudod, h nem vagy ezzel egyedül, bár ez sovány vigasz
Velem is ez van kb.
Önbizalom és társainak a hiánya.
Engem is furának tartanak, meg nem tudok normális életet élni.
lehet el kéne zárni engem egy lakatlan szigetre... :D
Pszichiáternél voltam, felírt gyógyszereket, amitől olyan voltam, mint egy zombi, úgyhogy azt inkább ne.
A pszichológus szerint pedig nincs komoly gond velem, és ezen én tudok segíteni.
Nem is arra gondoltam, hogy ő változzon meg helyett, csak valami irány vagy nem is tudom, amin el tudnék indulni.
Köszönöm mindenkinek aki vlaszolt. Önbizalomhiány lehet, de én itthon úgy érzem, hogy van, és igyekszem erősíteni magamban a pozitív tulajdonságokat, de amint ott vagyok abban a szituációban, akkor ennek vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!