Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudtok ajánlani egy jó pszicho...

Tudtok ajánlani egy jó pszichológust (vagy kineziológust vagy hasonló szakembert) Budapesten aki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Nem tudom feldolgozni, hogy megint elhagyott, és nem akarok megint öngyilkos közeli állapotba kerülni, testileg-lelkileg tönkremenni...
2009. márc. 1. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
De, fel tudod dolgozni csak nem akarod.
2009. márc. 1. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Minden keruletben kell lennie mentialhigienes kozpontnak/tanacsadonak, errol a hozzad legkozelebbi korhazban tudsz erdeklodni. Hidd el, szinte mind rendes, jolkepzett, es igy meg ingyenes is (maganpraxisban egy ora 10000 ft korul kezdodik - es a legtobb korhazi pszichologus maganrendelest is vallal, de az a tapasztalatom, hogy az "ingyenmunkat" is ugyan olyan lelkiismeretesen ellatjak).

Ajanlani szakembert azert nehez, mert minden pszichologus mas modszerrel dolgozik, neked kell megtalalni azt, aki szerinted a legjobban tud neked segiteni. :)

2009. márc. 1. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Erre az oldalra itt akadtam rá,átküldöm neked is!

[link]

Én még nem írtam, de nagyon gondolkozom rajta.

Remélem kicsit tudtam segíteni neked!

2009. márc. 3. 12:50
 4/4 Tseppkoe válasza:

#1. Tudsz használható választ írni, csak nem akarsz...

De miért?

Vagy tényleg nem?

2021. febr. 21. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!