Mit csináljak ha az öngyilkosságon kívül nem tudok másra gondolni?
Depresszió, pánikbetegség, szorongás miatt járok pszichológushoz és azért mert vagdosom magam. Öngyilkos gondolataim is vannak. Most több mint 1 hónap kimarad mert szabadságon van. Úgy érzem már több napja, hogy egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Egész nap. Egyre még inkább eldurvul. Naponta akár 4-5x is megvágom magam mert nem tudom hogyan nyugtassam le magam (kérlek ne írjatok negatív kommenteket). Úgy érzem a legjobb lenne ha meghalnék. Egyáltalán nem vagyok értékes. A pszichológusom azt mondta ha baj van hívjam fel nyugodtan, de én nem merem. Nem akarom, hogy azt lássa hogy 1 hónapot nem bírok ki anélkül hogy ne zargassam Őt :( Sajnos azt nem említettem neki, hogy telefonálni nem is igazán merek :/ Ti mit tennétek a helyemben? Telefonáltassak oda anyukámmal hogy nem-e lehetne egy kicsit előrébb rakni a következő időpontot vagy még várjam meg a 28.-át?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!