Mennyire gáz 17,5 évesen öngyilkosságra gondolni?
Az okok egyszerűek.Nincsenek barátaim,néha beszólogatnak a suliban,lerontott tanulmányi eredmény,nem éppen felhőtlen kapcsolat a szülőkkel,csúnyának tartom magam...
Tudom,hogy sok ennyi idős van így,és ha ez mind öngyilkos lenne,kihalna az emberiség. De én valahogy úgy érzem,nem termettem az életre,már 9 évesen meg kellett volna tennem,mikor először eszembejutott.
Mindenben csak a rosszat látom,jelenben,jövőben,csak a múltnak látom a szépségét.
Lehet ez betegség? Egyáltalán létezik ilyen betegség?
nagyon!!!!
EGészséges vagy?
NIncs ok, amiért ember ilyet tegyen(
És egyébként is nem az okokat kell keresni,
-nincsenek barátok
-beszólogatnak
-rossz kapcsolat szülőkkal
-csunya vagyok......
Viccelsz remélem.
Fiu vagy? lány vagy?
Az hogy a multból vannak szépségek azt viszont nem mindenki mondhatja el magáról.
Ez pszichiátriai betegség lesz, ha igy folytatod.
Ha gondolod irhatsz. üdv. Edit
Kicsilány!
Mindannyian céllal, feladatokkal születtünk egykoron.
Csunya ember nincs. MIndenki egyedi, és egyéniség.
Hogy mivé leszünk, rajtunk mulik.
Járj emelt fővel, ha szülőkkel nem tudod megbeszélni a problémádat osztályfőnök, vagy ilyesmi biztosan van, vagy nagyszülő.
Szülőkkel kevés kamasz pendül egy huron.
Mindenki lázadó.......
Az élet érték, nem eldobni való lyukas zokni!!!
Ha bármiben segithetek irj nyugodtan. Leirhatod a gondodat is.
ha nem leszel öngyilkos, csak kattogsz rajta az szerintem nem gáz. amúgy próbálj jobban tanulni. nekem sincsenek barátaim, meg beszólogatnak, de legalább hülyének nem érzem magam. a szépség szubjektív, szóval lehet hogy valaki szépnek tart(vagy szépnek fog tartani).
a tanulás nekem jó kiút volt a depiből.
Sok sikert! :D
Szorongásos zavar, depresszió tüneteit produkálod, igen, BETEGSÉG.
Figyelj, öngyilkosságra még csak ne is gondolj, olyan szép ez a világ. Én is átestem ezen, több évig tartott mire felgyógyultam(gyógyszerrel, mai napig szedem), viszont öngyilkosságra nem voltam hajlamos, én is csak a múltban láttam a jót, a jövő sötét volt. Tudom, hogy milyen érzelmek nélkül(tompulásával) élni, hát k***va szar..
Keress fel egy pszichiátert minél előbb, a szüleiddel meg közöld ezt mert nagyon elfajulhat és idő meg kell állítani (tapasztalat.
Köszönöm a válaszokat! :)
Apám örülne is neki,ha meghalnék,anyámnak meg nem merem elmondani,mert kinyír.
Szerintem teljesen normális. De most komolyan. Nehéz korban vagy, ilyen idős koromban én is gondolkodtam ezen.
De nem szabad feladni. Küzdeni kell, megvalósítani az álmaid, terveid apró morzsáit, és idővel minden jobb lesz. Nem könnyebb, de jobb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!