Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nekem van lelki bajom vagy...

Nekem van lelki bajom vagy tényleg nincs értelme az életnek?

Figyelt kérdés
Fel nem tudom fogni, hogy mi értelme élni, ha akiket szeretsz meghalnak, végül magad maradsz, később lehet lesz család, de akiket igazán szeretsz, nem tudod túltenni magad rajta, én már most félek, hogy elvesztek mindenkit és magam maradok ebben a pokolban, ez miatt kérjek segítséget, vagy ez természetes dolog, én a múltban akarok élni, sokszor képzelem el, hogy abban az időben vagyok, mikor még éltek azok, akiket elvesztettem :(
2014. ápr. 1. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Az élet értelmét nem keresni kell, hanem neked kell értelmet adnod az életednek. Ha ez nem sikerül magadtól, jobb, ha keresel egy pszichológust, mert nem normális, hogy ilyen gondolataid legyenek...
2014. ápr. 1. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!