Milyen tündérhegy, tényleg van értelme bemennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Fiatal 25 éves anyuka vagyok, 4 és fél éves ikreim vannak(anyukám paranoid skizofrén volt, félek, hogy nekem is ilyesmi betegségem van), sajnos a sok itthon töltött időtől nagyon depressziós lettem...de nem kezeltettem, mert idővel enyhült és nyáron el is múlt.Szeptemberben akartam vissza menni dolgozni, amitől annyira megijedtem, hogy magamba roskadtam, a gondolkodásom teljesen leszűkült, sajnos a férjemnek csak a betegségeimről tudok beszélni, a gyerekekkel nem tudok foglalkozni, teljesen el vagyok a saját kis világomban. November elején pszichiáterhez kerültem, aki felírt gyógyszert (cipralex, frontin), de semmit sem javult a helyzetem. A férjem annyira kikészült tőlem, hogy kórházi(honvéd) beutalót kért a pszichiáteremtől, aztán még sem mentem be, mert az egyik rokonunk aki ott dolgozik nem ajánlotta, ezért kaptam beutalót tündérhegyre. Elmentem tegnap az interjúra, de csak 2-3 mondatot tudtam kinyögni(eleve is súlyos beszédhibás vagyok), ennek ellenére a vizsgáló szakorvos azt mondta, hogy a befekvést ajánlja, mert intenzív terápiára van szükségem. A férjem azt mondja, hogy ha ott nem gyógyulok meg, akkor a nyírőbe fog utaltatni, mert annyira súlyos betegnek tart(aláírom, hogy leszűkült a gondolkodásom és mindig őt "zargatom" a betegségeimmel és a gyerekekkel sem foglalkozok meg semmivel) és a saját nyugalmát tartja a legfontosabbnak, mert neki 2 kisgyereket kell felnevelnie.Végül is csütörtökön megyek be tündérhegyre, de félek, hogy a leszűkült tudatom és a viselkedésem miatt nem fognak befogadni, a súlyos beszédhibámról nem is beszélve...Remélem tündérhegy segíteni fog és kitörök majd ebből az állapotból, viszont nagyon félek attól, hogy a családomat el fogom veszíteni, a férjem repesve várja, hogy bemenjek és végre nyugalma legyen...Van ebből a helyzetből kiút?2013. dec. 15. 09:53
2/2 anonim válasza:
ELETEM LEGJOBB DONTESE volt, hogy felkoltoztem Tunderhegyre! Csak ajanlani tudom mindenkinek!
En 3honapot laktam ott es egy percet sem banom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!