Mikor leszek végre boldog?
A dal ezt így mondja: ...de igazán csaak azok boldogok, kit szeretnek az asszonyok.
Viccnek szántam, de nem írod, voltál-e már valamilyen kivizsgáláson és megállapítottak-e valamit.
értem...
de azért jobb sovány lenni min kövér,nem ?
Örülök, hogy bizakodó vagy. így tovább! Olyanidős koromban én is nagyon sovány voltam. A lányok velem sem álltak szóba. De csak azért, mert nagyon gátlásos és szorongó voltam, mindamellett, hogy többe is szerelmes akartam lenni közülük. Nem bántásképp, de édesanyád kötekedése szeretethiányra utal, éretlen anyaságra. Unokatestvéred meg gyanakvási kényszer alatt áll. Ez bizalomhiányra utal.
Nézd el ezt nekik. Az ember mindig változik, jobb esetben fejlődik. Ebben kell hinni. De ha mégsem, az ő akaratuk rajta. Különösebben ne törődj véleményükkel. De azért hallgasd meg őket. Vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, hogy jobban nézzél ki. A testi egészségedre gondoltam. Egy titok: igazán boldog csak akkor leszel, ha beköszönt az Új Földi Korszak. Ezt a pár évet már csak kibírjuk valahogy... Imádkozom érted, édesanyádért, unokatestvéredért. Kívánom, hogy rendeződjenek dolgaitok!
Ezeknek az érzéseknek egy része a korodból fakad, nagy változások zajlanak az emberben ilyenkor. És ez természetes, ne aggódj!
Nem gond az, ha sovány vagy. Ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, akkor légy tagja olyan csoportoknak (lakóhelyeden és közösségi oldalakon is), akik célokat tűznek ki, bíztatják egymást, sportolnak, tanulnak (mármint fejlesztik magukat, utánaolvasnak a hobbijuknak, érdekességeknek, tanfolyamokra, tréningekre járnak stb.).
Sportolj, tanulj. Ez lesz a recept egy életen át, ha jól akarod érezni magad :-)
Nem tudom, ez most számodra rossz hír-e vagy jó, de tudok Neked olyan tréninget javasolni, ahol mindent megértesz. (Ingyenes).
Ha érdekel, írj.
Minden jót, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!