Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érzem azt hogy...

Miért nem érzem azt hogy felnőttem 25 évesen? 13 éves korom óta várom, és semmi változást nem érzek. Ez miért van?

Figyelt kérdés

tehát, van ez a lakásom, amit anyukámtól kaptam, és ahol lakom. van egy házam amit a dédimtől örököltem. Abból élek hogy az ki van adva 160 ért. Jól élek viszonylag, viszont a korosztályommal nem találom meg a közös hangot. nem akarnak már kerékpározni, rollerezni, görkorcsolyázni, simán spontán lenni. 5 igazi barátom van de ők pedig 16 16 18 20 21 évesek. eléggé jól tudunk lógni, csak sokat kell várni arra hogy hazaérjenek suliból, és lóghassunk, meg ha sok a házi akkor nem tudnak jönni. de nem is ez a lényeg, ez nonszensz.

egyszerűen nem érzem úgy hogy 13 éves korom óta változtam volna. és igazából a külsőm is nagyon jó, egy ráncom sincsen. sokszor kérik a személyimet ha veszek valami 18 plusz dolgot. szerintetek mitől van ez? mikor fogom azt érezni hogy felnőttem? mikor érzem majd hogy más minden?

25f

2014. márc. 23. 17:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Tudod egy utolsó gondolat sosem a munkás rondítja a levegőt,az termel,annak a pénzőből élnek a lébecolok.

Aki semmit nem csinál az életben,mindenhonnan kirúgatja magát,nem vállal önmagáért,tetteiért felelősséget(majd apuka kimos minden balhéból,majd az elsikál mindent,húha nagy felelősség vállalás)az rondít itt csak.

2014. márc. 23. 18:52
 32/37 anonim ***** válasza:

Én rajtad szórakoztam jót,agyad egy 5 évesé,menjél és játszál kis középsikolás gyerekekkel.Jaj majd nyáron elmegyek munkába,röhej,a kis középsikolások mennek egy hónap melóra nyáron.

Már világos mért is vagy ilyen gyerekes,látom apuka is komolyan áll a dolgokhoz,szomorú,hogy szerinte normális hogy 25 éves gyerek 16 évesek szellemi szintjén áll.

Az is a gyerekességedet mutatja hogy dícsekedni próbálsz milyen autód van!

A szüleid jól elszúrtak téged!

De komolyan 5 évig mit csináltál?

Ha annyira dolgozni akartál volna akkor tudtál volna,nem rúgatod ki magad.

Neked minden csak játék!

Szerintem te csak egy kis 17 éves gyerek vagy és idősebbnek akarod ki adni magad,legyen kivel dumálni,veszekedni akár.

Önző,elkényeztetett vagy és igen is nem becsülsz meg semmit,.Megbecsülni,értékelem,vigyázzok rá és viszonzom.Ha embert becsülsz meg,viszonzod amit kaptál,teszel azért hogy akár büszke lehessen rád.

Rád senki nem lehet büszke 25 évesen(ha valóban annyi vagy)évente talán pár hónapot dolgoztál,talán?

És szellemileg csak iskolásokkal vagy egy szinten.

Remélhetőleg ezek az iskolások mire mennek középsuliba nálad éretebbek lesznek.

Továbbra is nyugodtan használj ki másokat,élj továbbra is mások által megszerzett dolgokból,mert igen nehéz a munka,még megsérül a körmöcskéd.

A nagy felnőtt!!!Röhögnöm kell.Óvodás!

25 évesen 16-17 éves gyerekekhez hasonlítja magát a munka területén is.A szomorú hogy lehet a te 17 éves barátodnak több mindenje van amiért esetleg ő dolgozott meg mint ami neked van.Neked mindened más keze munkájából van.

Továbbra is használd ki a szüleidet is nyugodtan!

Nem kell bebizonyítanod hogy felnőttél és munkát vállani,minden napos 8 órát igénylőt mert jaj akkor mi lesz,majd apuka eltart,vagy az örökség.

2014. márc. 23. 19:02
 33/37 anonim ***** válasza:

Egy baj van a barátaid még fiatalok,gyerekek és te meg kor alapján felnőtt vagy már,de lehet hogy ők nálad sokall felnőttesebb gondokodásúak,mert úgy írsz és viselkedsz mit egy kis gyerek,pedig még egy 16 éves is komoly tud lenni ha akar,ami benned nincs meg.

most még jó haverok ezek a gyerekek,hiszen van egy idősebb haver akinek van autója,lakása,ami előny számukra,van belőle hasznuk,de majd mi lesz később ha elkerülnek innen,akkor is 5-9 évvel fiatalabbak fogsz lógni mert szellemileg velük vagy egyszinten.

Ha 25 évesen 9 évvel fiatalabb barátaid is vannak,ami bizarr,hiszen 2 éve ezek még általános iskolát taposták,tehát 23 évesen általános iskolások szellmi szintjén voltál ha úgy vesszük,akkor belegondoltam hogy 18 éves korodba 12 éves barátaid voltak netán.

Nem csoda hogy egy korodbeli sem akar veled lógni,mert ők már felnőttek nekik már gáz vagy,csak középsulisoknál tudsz bevágodni mert oda mész egy autóval és ott ha valaki elég gyerekes még eltudod játszani magad.

Nevetséges!Fura hogy a szüleidnek nem tűnik fel és nem furcsálják mért ilyen fiatalok a barátaid ,mért nincsen egy korodbeli se köztük.

na jó éjt,további jó dedozást ,majd apuka fut és intézkedik,ne hogy fel kelljen nőni.

2014. márc. 23. 19:09
 34/37 anonim ***** válasza:

mondom, hogy kamu :)

csak veszekedni akar

pár hónapja kiírt egy hasonló kérdést, ugyanezzel a szöveggel, csak ott még nő volt

2014. márc. 23. 22:03
 35/37 anonim ***** válasza:
Aha,értem,bár egy biztos a szövege alapján nem egy 25 éves ír,hanem egy 15-17 éves talán,vagy még fiatalabb.Igen gyerek agyra,felfogásra vall.Csak hecceli az embereket.
2014. márc. 29. 14:46
 36/37 anonim ***** válasza:

Minek éreznéd magad felnőttnek?Hiányzik?Szerintem csak rossz oldala van a felnőtt létnek,kezdek belefáradni,beleőrülni.

A 16-22 éves barátaid meg még nincsenek befásulva az élettől,a saját korosztályom engem sem érdekel többnyire.27 vagyok.

Ráérsz felnőni,ha jön magától jö,ha nem hát minek erőltetni?

Jól csinálod a pénzszerzést is.(bár szomorú előzménye volt,nagymama)

Álszentek vagytok,meg irigyek,ha nektek rossz,más is szívjon?!Amikor nehéz elviselhető munkát is találni?

Van akinek 10-9 munka halálos,mert olyan mentalitású.

27N

2014. máj. 10. 17:57
 37/37 anonim ***** válasza:

Ez nem álszentség.A srác kamuzik,mert volt amikor lánynak adta kimagát.De ha igaznak vennénk a történetét akkor is el kell gondolkodni az egészen.

Az a gáz,hogy semmiért nem tett soha semmit az életbe,mindent a segge alá tettek és az ilyen embereket nem szeretik igazából senki sem,csak aki szintén ilyen,vagy csak azért lógnak velük mert ki lehet használni őket addig is,elcipeli a segged kocsival,fizet egy üdítőt,sört,kaját.Láttam nem egy ilyet.

Megmondta munkát próbáltak szerezni nem is ócskát az sem volt jó neki!25 éves munkája nem volt,tanulni nem tanult mit csinált évekig akkor.Szellemileg meg 16 évesek szintjén van

Lenézi és becsmérően nyilatkozik azokról akik tiszteségesen dolgoznak és munkából szerzik meg a mindennapi betevőiket, mindenüket .Ne hogy az szégyelje már magát aki dolgozik és nem lébecol!Itt a lényeg szerintem!!!

MIndent a szülők pénzén vagy kapcsolatán megszerezni,az ilyen embernek ha nem lenne befolyásos vagy kapcsolatokkal rendelkező szülője megnézhetné magát,sehol sem lenne csak a süllyesztőbe.

Senki nem mondta hogy egy fiatal ne éljen,ne kapcsolódjon ki,de még egy tininek is vannak kötelességei,nem lehet folyton kihasználni és más által megszerezni mindent.Én azt utálom amikor ott a sok 20-30 éves fiatal és még mindig kihasználják az őseiket,még mindig a szülők istápolják,csinálnak meg otthon mindent,az utolsó csepp vérükig leszipolyozzák őket,mert a fiatal mit csinál arra hivatkozik anyu úgyis szívesen kivasalja,elkészíti a szendvicsem,minek erőltessem magám még 22-28 éves fejjel akár.HOl felnőtt valaki akit kiszolgálnak,aki helyett megcsinálnak mindent?

Én ezt látom egyre több a fiatal akik a végtelenségig kihasználják az őket körülvevőket és semmit sem becsülnek meg,anyuka szerez egy állást a gyerek meg elszúrja,nem érdekli és még röhög a markába.

Senki nem mondta hogy ne éljen egy fiatal,de ha valóban felnőtt akkor legyen felelőssége is,és ne anyuka menjen rendbe rakni a lakást,a szobáját ne az csináljon neki már mindent,és most nem konkrétan a srácra vagy lányra éppen kinek adja ki magát gondolok hanem általánosságba.Mert az óvisokat kell kiszolgálni,ha felnőtt akkor tessék mutassa hogy felnőtt,de még egy nagy kamasztól is elvárható hogy csináljon valamit,legyen valami feladata hamár mindent odateremtenek neki.

2014. máj. 10. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!