Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érzem azt hogy...

Miért nem érzem azt hogy felnőttem 25 évesen? 13 éves korom óta várom, és semmi változást nem érzek. Ez miért van?

Figyelt kérdés

tehát, van ez a lakásom, amit anyukámtól kaptam, és ahol lakom. van egy házam amit a dédimtől örököltem. Abból élek hogy az ki van adva 160 ért. Jól élek viszonylag, viszont a korosztályommal nem találom meg a közös hangot. nem akarnak már kerékpározni, rollerezni, görkorcsolyázni, simán spontán lenni. 5 igazi barátom van de ők pedig 16 16 18 20 21 évesek. eléggé jól tudunk lógni, csak sokat kell várni arra hogy hazaérjenek suliból, és lóghassunk, meg ha sok a házi akkor nem tudnak jönni. de nem is ez a lényeg, ez nonszensz.

egyszerűen nem érzem úgy hogy 13 éves korom óta változtam volna. és igazából a külsőm is nagyon jó, egy ráncom sincsen. sokszor kérik a személyimet ha veszek valami 18 plusz dolgot. szerintetek mitől van ez? mikor fogom azt érezni hogy felnőttem? mikor érzem majd hogy más minden?

25f

2014. márc. 23. 17:06
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

előző válaszoló példálózott valakivel, aki eltartatja magát, és feltételeztem hogy nő volt az a személy. erre írtam hogy nem vagyok nő... de mind egy, ne is olvasd el amit a másik írt, csak kamuzz :D

és amúgy soha nem szapultam még nőket...

2014. márc. 23. 17:45
 12/37 anonim ***** válasza:

Bocs felnőtt férfi vagy már bőven dolgoznod kellene és magad eltartani,nem anyuka pénzéből élni,ami a mamád házából bejön azért te nem dolgoztál meg.

És lenézed azokat akik dolgoznak meg te akarod őket szerencsétlennek nézni.

Azért sértődtél meg mert a szemedbe mondta valaki hogy amid van azért te semmit az ég adta világon nem tettél,hanem a feneked alá tolták,más pénzéből,más munkájából van és még arra sem vagy hajlandó hogy normálisan dolgoz és le nézed akik dolgoznak.

A szüleid nélkül csak egy nulla vagy,sehol sem lennél,ez van hiába nem tetszik.Az a buta aki nem hajlandó dolgozni,tenni valamit az életbe.

Kédezem tőled elgondolkodtál már azon hogy mid van amiért valóban te küzdöttél meg?

anyukádék nélkül te sem lennél sehol,csak munkanélkülibe ügyörögnél!

És aki ott ül nem kell lenézni,mert sokszor önhibájukon kívül veszítik el az emberek a munkájukat.

2014. márc. 23. 17:47
 13/37 anonim ***** válasza:

Kérdező hiába vagy férfi te is úgyan az a helyzet vagy mit a leírt nő,hiszen a ház mama munkájából van,az ő házából jön a pénz,nem munjából,lakásod anyuka pénzéből van,nem te dolgoztál meg érte.

Aki más pénézből él,nem maga dolgozik meg azért amilye van az is eltartatja magát,ha úgy vesszük.Röhej.

Amiből élsz nem a te érdemed,te nem dolgoztál azért meg,más munkájából van,akkor miről beszélsz?

Nem munkából jön be a pénzed?

A lakásod sem munkádból jött össze!

Dolgozni nem dolgozol,másokat akik meg megdolgoznak és eltartják magukat te nézed még le.

ELTARTANAK hiszen mindenen más munkájából van,más érdeméből

2014. márc. 23. 17:52
 14/37 anonim ***** válasza:
nem munkádból (ezt akartam írni)
2014. márc. 23. 17:53
 15/37 A kérdező kommentje:

jó savanyú a szőlő arrafelé :)

"Amiből élsz nem a te érdemed,te nem dolgoztál azért meg,más munkájából van,akkor miről beszélsz?

Nem munkából jön be a pénzed?

A lakásod sem munkádból jött össze! "

igen, örököltem miután a dédim meghalt, és kaptam 18. szülinapomra egy kis lakást. ÉÉÉÉÉÉÉS?????? emiatt már ki kell fakadni, és ott szidni, megpróbálni megalázni ahol csak tudsz? tudod ha neked lett volna ilyen dédid, és te kapod ezt, és anyukádtól te kapsz lakást a 18. születésnapodra, szerintem te is elfogadod, ahogy MINDEN épp eszű ember a földön.... miért ne fogadnám el? egyik az örökségem, a másik meg az amire születésem óta gyűjtöttek nekem a szüleim.... mellesleg nem is nagy értékű lakás...

"ELTARTANAK hiszen mindenen más munkájából van,más érdeméből"

fogalom zavarban szenvedsz. Nem tartanak el. A ház az enyém, amit a mamám halála után örököltem, mert ő így VÉGRENDELKEZETT, és a lakás is a saját tulajdonom. az egyik ki van adva, és pénz jön belőle, és ebből tartom fent magam. akkor ki tart el? mert nagyon úgy érzem hogy a házamból befolyt pénz tart el... és nem anyukám....

2014. márc. 23. 17:58
 16/37 anonim ***** válasza:

DE sok féle SEGÉLY van,az is egyfajta segély a dolgozó emberek szemébe amikor valaki nem hajlandó elmenni dolgozni,de mivel jól kereső szülei vannak azok munkájából,amit megteremtettek az elkényeztetett gyereküknek abból él.

Végülis a te segélyed a nagymama házából van.

Nőlj fel,menj dolgozni és ne más hátán és kapcsolatain keresztül szerezz mindent meg!!43

Akkor majd talán felnősz ha egyszer az életbe úgy lesz valamid hogy kapcsolatok nélkül szerzel valamilyen állást és abból tartod teljesen el magad!!!

Amíg mindent úgy kapsz hogy semmit nem tettél érte és amíg mindig lesz valaki aki kihúz a csávából addig felnőtt nem leszel.

A munkás embert meg ne nézd le egyenlőre ő termeli ki a pénzt,még az irodában ülőknek is!!!!

Totál mindegy milyen nemű emberről is beszélünk.!

2014. márc. 23. 17:59
 17/37 anonim ***** válasza:

Fogalom zavar van nálad kisfiú!!!

Még nagyon az vagy egy kisfiú,nem dolgozom,már próbálgattam,ezt írod,aztán apámék húztak ki a csávából,mert nem bírtam megmaradni a munkahelyen....

Itt nem azon akadtak fennt hogy lakást kaptál,hanem nem dolgozol 25 éves vagy és nem dolgozol,arra vársz otthon hogy a kis iskolás,középsulis gyerekek hazaérjenek és te mint valami kisgyerek velük játhass úgymond.bocs de ez egy vicc.!!!

Dolgozni meg nem akarsz,igen is eltartanak,hiszen nem dolgozol a bejött pénzért az máséből van.

Ha nem lenne nagyi háza,nem lenne miből megélni,hiszen egy lakás fenntartása is sokba kerül,de még ezt sem fogod fel!!!

Dolgozni nem akarsz!!!KÖZépsulisokkal játszani igen!!!A dolgozó embert meg lenézed!!!

Mami ingatlanja nélkül semmilyen pénzed nem lenne,azt is más teremtette meg,nem te.Te csak használod.

nem dolgoztál érte,és nem is akarsz dolgozni

2014. márc. 23. 18:05
 18/37 A kérdező kommentje:

",amit megteremtettek az elkényeztetett gyereküknek abból él. "

Honnan szeded hogy én elkényeztetett vagyok? Onnan hogy örököltem, egy lakást szegény dédim halálából? Majd ha neked hal meg valakid és örökölsz utána, akkor a te logikád szerint te is egy elkényeztetett gyerek leszel, ha azt pénzé teszed? Jah nem, nem dolgoztál meg érte, így nyilván majd az egyháznak adományozod, vagy a szegényeknek, akik szintén elkényeztetettek lesznek mert kaptak valamit.... ejha.

"Nőlj fel,menj dolgozni és ne más hátán és kapcsolatain keresztül szerezz mindent meg!!43"

Még mindig örököltem, nem sóvárogtam, hanem a dédim így döntött hogy rám hagyja. ennyi.... ezt aztán a kapcsolatokon keresztül, mások hátán megszerzett vagyon...

2014. márc. 23. 18:07
 19/37 anonim ***** válasza:

Kisfiú!!!

nem arról van szó hogy nem szabad elfogadni amit kapunk,de adnunk is kell,és te nem tanultad meg az adunk és kapunk szabályt még.

Nem becsülöd meg amit kaptál,csak természetesnek veszed,hiszen egyszer sem gondoltad végig mennyit is kell érte dolgozni,hogy egy élet munkája van egy ici-pici ingatlanba is.

Egyszer nem gondoltad végig hogy a szüleid ezért mennyit is dolgoztak,vagy a mamád és nem hogy jeleznéd feléjük,hogy megbecsülőd őket,hanem még gondokat okozol nekik,mert kirúgatod magad mindenhonnan.

Végig gondoltad hogy a szüleid mi mindent tettek érted már?Te meg csak balhézol.GRatulálok.

pedig gondolom nem egy ócska helyre tették be a pici fiúkat.

Gondolkoj el egy kicsit!!!Más örül neki ha van munkája,ha meg tud élni,és nem hinném olyan rossz helyekre tettek volna oda téged,te meg nem becsülsz meg semmit.

És a tini gyerekekkel való lógáson kívül semmi nem érdekel!!!

2014. márc. 23. 18:12
 20/37 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de egy elkényeztetett gyerek csinál ilyeneket és mond ilyeneket amiket te leírsz itt.

Senki nem azt mondta hogy ad az egyháznak,vagy ne fogadd el amit kaptál!De mondom ki kellene mutatnod hogy megbecsülöd amit kaptál és becsülöd a szüleid hogy mindent megpróbáltak neked megadni.

Erre te azt írod hogy a korodbeliekkel nem jösz ki,vajon miért is?és arra vársz hogy kamaszokkal tudj lógni.

igen is elkényeztetett aki fogja és csak úgy kirúgatja magát munkahelyekről,mert neki nem tetszik,mert vele nem lehet így beszélni.

Mért te ki vagy mégis?

Aki 25 évesen úgy él,hogy se nem tanul,de dolgozni sem akar,mert neki senki nem mondja meg mit csináljon az elkényeztetett és csak egy gyerek.

2014. márc. 23. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!