Gyermek korom óta megtalálnak a problémás fiúk, férfiak. Mit nem csinálok jól?
Ezzel én is sokáig így voltam.:-((
Valószínűleg az volt a baj, hogy látták rajtam, hogy egyedül vagyok, magányos vagyok -- és védtelen.
Tavalyelőtt ilyentájt aztán már nagyon elegem lett abból, hogy gyakorlatilag nem volt olyan napom, hogy nyugodtan végig tudtam volna menni az utcán, illetve fel tudtam volna szállni egy BKV-járműre anélkül, hogy valami perverz fazon bántott volna.
Így aztán tavasszal, amikor jött a jó idő, elkezdtem biciklivel közlekedni, ami több szempontból is előnyös: 1. a biciklis felszerelés nagyon vagányul fest, mindjárt másképpen érzem benne magam 2. hihetetlen sok önbizalmat adott az, hogy önállóan közlekedem (persze ügyelve a szabályok betartására)3. így egyszeriben fizikailag is távol kerültek tőlem a csökött zaklatók: az úttestre eddig még soha nem jöttek utánam a járdáról, de egy nyomorult járművön se vagyok egybezárva velük, és sarokba szorítva.
De ami a legfontosabb, hogy a legtöbb műhelyben kifejezetten helyes és kedves bicikliszerelő srácok dolgoznak, akikkel így mindjárt van legalább egy közös témánk is...
Talán a személyiséged miatt az ilyeneket vonzod be.
Szerintem magadon kéne valamit változtatni és akkor a sikeres vagy jobb értékrendű férfiakat vonzanád be. Milyen a természeted? Kissé naiv, félénkebb, hallgatagabb?
:) Megnéztem a belinkelt kommentet, :) vagyis, ez úgy működne mint a mágnes ?
Tehát amikor a bocs perverz állat ki akar velem kezdeni, akkor én vagyok a baj forrása ? Ez nem éppen megnyugtató :) és ezek szerint akit megerőszakolnak, akkor ő a baj forrása, nem az erőszakot elkövető ?
Nem érted az első mondanivalóját, pontosabban nincs képességed, rálátásod a történetre . . . Az első megváltoztatta az életmódját, ezáltal a kapcsolatai is átalakultak. Te egyszerűen nem érted miaz, hogy ok-okozat.
Az enyémmel meg nem értesz egyet! Elutasítod a vonzás törvényét . . .
Nincs több mondanivalóm.
szia!
most olvastam egy hasonló esetről. ott csecsemő korában a lányt az édesanyja rendszeresen bántalmazta valószínűleg csecsemőkori depresszió miatt. mikor ezt az apa megtudta, a nő pedig ezek után is folytatta, elvált tőle.
az anyjától való elszakítás (még ha ez az ő érdekeit is szolgálta) további megrázkódást okozott, bár az édesapja utána 1 évvel újra nősült és úgy nevelték fel a gyereket, hogy az nem tudott arról, hogy nem az igazi édesanyja neveli. mégis valószínűleg tudat alatt nem tudott elég közel kerülni az édesanyjához.
emiatt az illető felnőtt korára kapcsolatfüggő lett. nem nagyon volt képes önálló döntésekre, mindenben a párjához alkalmazkodott, és az ő véleményét kérte, neki akart kedveskedni. a kapcsolatai rendszerint úgy értek véget, hogy kihasználták, ő pedig nagyon rövid idő alatt egy új kapcsolatba kezdett. a pasiknak többnyire addig kellett, amíg elérték amit akartak, mert úgy érezték túlságosan ragaszkodó és nincs önálló gondolata.
az illető a pszichológiai kezelések előtt azt hitte, hogy el van átkozva.
ebből láthatod, hogy igen sok oka lehet az ilyesminek. azt mondják, ha valami folyamatosan ismétlődik, és nem tudsz rajta változtatni, akkor érdemes szakembert felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!