Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik az, hogy emlékszem 1...

Létezik az, hogy emlékszem 1 hónapos korom 1 pillanatára?

Figyelt kérdés
Látogatóban volt nálunk a család (gondolom miattam), mindenki a kezébe vett. És én erre a momentumra emlékszem. Az egyik nagyapám fogott, ekkor még nyugodt voltam. Aztán átadott a fiának (nagybátyám), aki olyan csúnya, ijesztő volt számomra, hogy bőgni kezdtem. Leginkább ez maradt meg, ahogy féltem tőle. És ez valóban megtörtént, mert találtam róla egy fényképet is.
2013. jún. 9. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2013. jún. 9. 13:59
 2/10 A kérdező kommentje:
bővebben?
2013. jún. 9. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Bővebben: nem, nem létezik. Ez valószínűleg egy későbbi időszakból maradt emléked.
2013. jún. 9. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:
be voltam pólyázva. és onnan tudom, hogy 1 hónapos lehettem, hogy a kép mellé oda volt írva.
2013. jún. 9. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Az újszülött látása még gyenge és nem tudja egyszerre használni mind a két szemét vagy tekintetét egy pontra fixálni. Az újszülött rövidlátó, legfeljebb a tőle 25 cm távolságra lévő dolgokat látja.

Nem valószínű, hogy csúnyának láttad azt az embert. Másfelől egy 1 hónapos csecsemőnek nincs képessége különbséget tenni szép és csúnya között. Ez sokkal később alakul ki. Az pedig, hogy a csúnyától félni is kell, még később.

Az agy egyébként képes gyártani ilyen emlékeket, főleg, hogy fényképet is láttál róla és biztosan sokszor elmesélték, hogy mi történt.

2013. jún. 9. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
A tudattalanodban ott van az emlék, minden pillanatodról. A kérdés csupán az, hogyan férsz hozzá a tudattalan emlékeidhez. (Véletlenszerűen, hipnózisban, stb.)
2013. jún. 9. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a fénykép miatt képzeled el! Kizárt, hogy 4 hónaposan csúnyának találj valakit!
2013. jún. 9. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:
jó, akkor nem azért féltem tőle, mert csúnya volt, csak egyszerűen féltem a kinézetétől. nem hallottatok még olyanról, hogy egy kisgyerek megijed a csúnya emberektől? nem kell neki tudnia azt, hogy csúnya, csak egyszerűen fél tőle.
2013. jún. 9. 15:38
 9/10 A kérdező kommentje:
szerintem a 6-osnak van igaza. sok ilyen apró emlékem van, amikkel nem tudok mit kezdeni. csak megmaradtak bennem.
2013. jún. 9. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
27%

oké, akkor te vagy a mindenre emlékező ember :)

ha neked úgy jobb

2013. jún. 9. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.