Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az van, h oldaltévesztő...

Az van, h oldaltévesztő vagyok, pici korom óta. Amúgy balkezes vagyok. Hogy 'gyógyuljak ki'?

Figyelt kérdés
Annyira égő és nehezíti az életem az oldaltévesztés.20l
2012. júl. 30. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, és egy picit félek elkezdeni a jogsit. Amikor mondják, hogy 'nézd, jobbra egy nagyon jó bicaj' én pedig balra nézek... E mellett megesik, hogy nehezen tudom összhangba hozni a mozgásomat. Mármint gyakran botladozom, és hasonlók. Megesik, hogy lefejelem az alacsonyan lévő dolgokat (pedig nem vagyok valami nagy magasság a 160 centimmel).

Én már hozzászoktam. Ha bénázok, másfelé megyek, nézek, vagy keverem az irányokat, akkor nevetek rajta. A környezetem nagy része már hozzá szokott, hogy ilyen vagyok, csak azoknak furcsa, akik nem régóta ismernek.

18l

2012. júl. 31. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Ú,ugyanez van velem is amit írsz!de munkahelyen necces,vezetni meg rettegek.
2012. júl. 31. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szerintem vedd lazán, természetesnek, hogy ilyen vagy. Nemrég voltam táborban, voltak olyanok, akik felületesen ismertek (tudták, hogy ügyetlen vagyok, de nem, hogy ennyire :D), és olyanok is, akik tudták, milyen vagyok. Második nap már megszokták, hogy ilyen vagyok. Picikét aggódtam, hogyan fogadják majd, hogy ilyen vagyok, de amikor megérkeztünk a tábor helyére, megnyugodtam. Úgy voltam vele, hogy nem fogom stresszleni magam, hogy ügyetlen vagyok, mert csak rosszabb lesz. Gyakran velem töltettek kakaót, teát a poharukba, és megszokták, hogy valamennyi az asztalon landol. Nem siettettek, mert tudták, hogy elesek, megütöm magam, stb.

Munkahelyen... Hát... Elég érdekes helyzetekbe keveredtem (én is). Kellett vizet osztogatnom a belvárosban, forgalmas utakon. Igyekeztem óvatos lenni, de gyakran kellett kiabálni nekem, hogy vigyázzak, stb. Sorolhatnék még ilyen sztorikat... :D

2012. júl. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!