Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan "építhetnék" önbizalmat...

Hogyan "építhetnék" önbizalmat? 2 éves korom óta kancsal vagyok, emiatt nincs.

Figyelt kérdés

Ne

írjátok, hogy műttessem meg, mert voltam 3x is műtve, ennél többet nem

lehet belőle kihozni. 2 éve, az utólsó műtét óta már beletörődtem

(inkább fáradtam) a dologba, de az önbizalmam a 20 évig kapott

gúnyolódások miatt a béka segge alatt maradt azóta is -minden téren.

2013. márc. 22. 21:53
 1/8 anonim válasza:
Ne foglalkoz vele hogy más mit mond vagy csúfol légy önmagad amugy meg a mütét nem sokat segít akinek nem tetszik ne figyeljen rád :))) ennyi
2013. márc. 25. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán hallottál már Nick Vujicic-ről :) szerintem nála nagyobb motivációt nem sokan tudnak adni.

Isten jobban szeret téged, mint azt el tudnád képzelni. És ha ezt egyszer megérted, onnantól kezdve nem fog érdekelni senki rosszalló megjegyzése sem, mert tudni fogod, lényegtelen a test, az ember lelke az egyetlen, ami számít, mert a test halandó, de a lélek örökké él...

...és lehet hogy sokak nem hisznek az Ő létezésében, de attól Ő ugyan úgy szeret, és számon tart minden embert.

Isten áldjon!

2013. márc. 25. 23:37
 3/8 anonim válasza:

Előttem már leírták, hogy ne bántson ez téged, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, én is ezt tudnám mondani, de igen is nagy hátrány ez... ismerem az érzést

én rengeteg motiváló zenét, videót megnéztem.

sokat segítettek

ha gondolod akkor írhatsz privát üzenetet és beszélgethetünk.

2013. márc. 28. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne csináld már!!!!

Életem legjobb pasija ( nem az enyém, sajnos.... ) szintén az, mégis döglenek érte a csajok:-) Olyan stílus, olyan szöveg, olyan gondolatok, hát ki figyel arra, merre néz éppen? :-) :-) :-)

Ez legyen az utolsó problémád. Gúnyolódni pedig akárkin, akármi miatt lehet. Ne törődj vele. Legyél mindig vidám, mosolygós. Szeretnek és fognak is:-)

Hajrá!!!!

2013. ápr. 6. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szar tud lenni annak, aki benne van. De másokat nem zavar annyira, még azt sem, aki gúnyolódik rajta. És van - kevés -, akinek tetszik. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy ne sajnáld magad, inkább szitkozódjál egyet. Én is vmi ilyet próbálok:)
2013. máj. 3. 17:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Szitkozódok minden egyes alkalommal, amikor kitalálja az orvos, hogy nem műt meg, mert még "nem annyira vészes". :)

De akkor is gyűlölöm. Attól, mert neki nem az, szerintem az. :S

12 fokos amúgy. Állítólag 5-7 fok fölött műtenek - kivéve persze nálam, mivel már 3 műtétem volt ...

Rájöttem, hogy soha nem fogom tudni magam elfogadni, a kérdés kiírása után elmentem újra dokihoz, aki meglapította, hogy tényleg megint romlott, de még mindig nem nyúlna hozzá... :DD

Ó, jee.

2013. máj. 3. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt meg aláírom, hogy a nagyon pici kancsalság tényleg lehet szexi vagy cuki, de az 5 fok fölötti visszataszító, higgyétek el. :(
2013. máj. 3. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ó azok a fránya külsőségek! Nekem is pokol az életem miattuk. Pedig engem nem zavar az hogy torz arcom van. Csak az zavar, hogy az emberek megbámulnak, kinevetnek, levegőnek néznek, vagy azt hiszik szellemileg fogyatékos vagyok. És ez nagyon tud fájni. Még csak pár napos baba voltam. A keresztelőmön készült felvételen is rajta van, ahogy 3 nő azon röhög, hogy milyen ronda a baba. A felvételt véletlenül találtam meg, el volt szúrva. Ki tudja miért. Azóta magány a sorsom. Senki sem akar velem barátkozni. Az emberek kerülnek. Szakközépiskolám van. 4 nyelvet beszélek. És olyan munkát kaptam amire még iskola sem kellene. És hülyének néznek, mintha nem lennék képes többre. Pedig az osztály egyik legjobbja voltam. És nem volt könnyű dolgom, mert volt pár tanár, akik nagyon megkeserítették az életem. Jaj bocsi elkalandoztam. Csak annyit akartam mondani, a külső fontos. De hidd el, a kancsalságtól vannak sokkal rosszabb dolok is! Fel a fejjel!
2015. jan. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!