Hogyan "építhetnék" önbizalmat? 2 éves korom óta kancsal vagyok, emiatt nincs.
Ne
írjátok, hogy műttessem meg, mert voltam 3x is műtve, ennél többet nem
lehet belőle kihozni. 2 éve, az utólsó műtét óta már beletörődtem
(inkább fáradtam) a dologba, de az önbizalmam a 20 évig kapott
gúnyolódások miatt a béka segge alatt maradt azóta is -minden téren.
Szia!
Talán hallottál már Nick Vujicic-ről :) szerintem nála nagyobb motivációt nem sokan tudnak adni.
Isten jobban szeret téged, mint azt el tudnád képzelni. És ha ezt egyszer megérted, onnantól kezdve nem fog érdekelni senki rosszalló megjegyzése sem, mert tudni fogod, lényegtelen a test, az ember lelke az egyetlen, ami számít, mert a test halandó, de a lélek örökké él...
...és lehet hogy sokak nem hisznek az Ő létezésében, de attól Ő ugyan úgy szeret, és számon tart minden embert.
Isten áldjon!
Előttem már leírták, hogy ne bántson ez téged, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, én is ezt tudnám mondani, de igen is nagy hátrány ez... ismerem az érzést
én rengeteg motiváló zenét, videót megnéztem.
sokat segítettek
ha gondolod akkor írhatsz privát üzenetet és beszélgethetünk.
Ne csináld már!!!!
Életem legjobb pasija ( nem az enyém, sajnos.... ) szintén az, mégis döglenek érte a csajok:-) Olyan stílus, olyan szöveg, olyan gondolatok, hát ki figyel arra, merre néz éppen? :-) :-) :-)
Ez legyen az utolsó problémád. Gúnyolódni pedig akárkin, akármi miatt lehet. Ne törődj vele. Legyél mindig vidám, mosolygós. Szeretnek és fognak is:-)
Hajrá!!!!
Szitkozódok minden egyes alkalommal, amikor kitalálja az orvos, hogy nem műt meg, mert még "nem annyira vészes". :)
De akkor is gyűlölöm. Attól, mert neki nem az, szerintem az. :S
12 fokos amúgy. Állítólag 5-7 fok fölött műtenek - kivéve persze nálam, mivel már 3 műtétem volt ...
Rájöttem, hogy soha nem fogom tudni magam elfogadni, a kérdés kiírása után elmentem újra dokihoz, aki meglapította, hogy tényleg megint romlott, de még mindig nem nyúlna hozzá... :DD
Ó, jee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!