Miért nem érzem azt hogy felnőttem 25 évesen? 13 éves korom óta várom, és semmi változást nem érzek. Ez miért van?
tehát, van ez a lakásom, amit anyukámtól kaptam, és ahol lakom. van egy házam amit a dédimtől örököltem. Abból élek hogy az ki van adva 160 ért. Jól élek viszonylag, viszont a korosztályommal nem találom meg a közös hangot. nem akarnak már kerékpározni, rollerezni, görkorcsolyázni, simán spontán lenni. 5 igazi barátom van de ők pedig 16 16 18 20 21 évesek. eléggé jól tudunk lógni, csak sokat kell várni arra hogy hazaérjenek suliból, és lóghassunk, meg ha sok a házi akkor nem tudnak jönni. de nem is ez a lényeg, ez nonszensz.
egyszerűen nem érzem úgy hogy 13 éves korom óta változtam volna. és igazából a külsőm is nagyon jó, egy ráncom sincsen. sokszor kérik a személyimet ha veszek valami 18 plusz dolgot. szerintetek mitől van ez? mikor fogom azt érezni hogy felnőttem? mikor érzem majd hogy más minden?
25f
"nem arról van szó hogy nem szabad elfogadni amit kapunk,de adnunk is kell,és te nem tanultad meg az adunk és kapunk szabályt még."
honnan szeded hogy nem tanultam meg? tudod te egyáltalán miről beszélsz most? vagy csak írod ami az eszedbe jut kontroll nélkül???
"Nem becsülöd meg amit kaptál,csak természetesnek veszed,hiszen egyszer sem gondoltad végig mennyit is kell érte dolgozni,hogy egy élet munkája van egy ici-pici ingatlanba is. "
megmagyarázhatnád mire alapozod hogy nem beszülöm meg amim van..... hisz abból élek, nyilván megbecsülöm.... atya ég...
"Egyszer nem gondoltad végig hogy a szüleid ezért mennyit is dolgoztak,vagy a mamád és nem hogy jeleznéd feléjük,hogy megbecsülőd őket,hanem még gondokat okozol nekik,mert kirúgatod magad mindenhonnan. "
ismétlem magam, honnan szeded hogy nem gondoltam végig? gondolat olvasó vagy! :D mellesleg azzal hogy kirúgtak, még nem okoztam a szüleimnek problémát, max magamnak, mert össze akartam gyűjteni egy kis spórolt pénzt hogy nyáron mehessek nyaralni a tengerre :D 160 ezer jön be havonta nekem a házból... abból tartom fent magam... a munka csak plusz pénz lett volna.... ennyi.... azért megyek vissza tanulni hogy ne alantas munkát végezzek majd...
"Végig gondoltad hogy a szüleid mi mindent tettek érted már?Te meg csak balhézol.GRatulálok. "
kinek balhézok? mi van????
"pedig gondolom nem egy ócska helyre tették be a pici fiúkat. "
16. kerület.
"És a tini gyerekekkel való lógáson kívül semmi nem érdekel!!!"
anime, animecon, és ki akarok menni egyszer egy amerikai conra is, és oda vinném a barátaimat is, csak ahhoz még össze kell szednem némi pénzt, de nyáron apám tud nekem olyan munkát majd ahol összekaparhatom. asztalos segéd leszek németben apám egyik gyerekkori barátja mellett. szia.
Mamám sajnos meghalt,és a dédim is,pénzt nem nagyon láttunk,de nem is az érdekelt,a mamámét volt aki lenyúlja akkor voltunk jók,(a családomra gondolok a többesszám miatt amikor csinálni kellett valamit,ha futkosni ezért,azért,ha kapni sosem,abból kimaradtunk mindig)De ha volt kis pénzem akkor mindig vettem a nagyszüleimnek ezt-azt ennek ellenére,segítettem a mamámnak sokat és sosem vártam tőle semmit.
De itthon is minden munkába besegítettem.
Itt mondom nem ott van a bibi kérdező hogy mit kaptál!!!!
A bibi ott van nálad hogy ennyi idősen nem vagy hajlandó dolgozni,úgy gondolkodsz mint egy tini,tinikkel is veszed körül magad,nem is akarsz felnőni,munkát vállalni,nem akarsz felelősséged vállalni,a munkásokat lenézed,ha munkát szereznek neked kirúgatod magad,mert nem tudom milyen kis királynak képzeled magad.
De akiről írtam elkényeztetett 40éves nő,képzeld igen elkényeztetett de jé ő is dolgozik,a te korodba is dolgozott.
Olyan vagy mint egy óvodás,már ne haragudj!
A szüleid valamit igen elszúrtak nálad!
A középiskolát 19 évesen befejezik jobb esetben,ha van 0.év,akkor is legkésőbb 20 évesen,kérdezem én 5 évig mit csináltál te?-Mert mint írod dolgozni nem dolgozták,tanulni nem tanultál!
Akkor 5 évig lógtál csak a levegőbe,lébecoltál ha úgy vesszük.
Nagyon gyerekes vagy,majd apu keres nekem állást!
25 évesen nem apukának kell már állás keresnie!!
Ha befejezi valaki a középiskolát egyedül megy,önállóan állást keresni,nem mint valami óvis majd apu segít.
Nálad folyton majd apu,majd anyu!!!
Jézusom igazi felnőtt férfi!!
Milyen ember lesz belőled?
A szüleid legalább megdolgoztak azért amilyük van,te meg otthon meregeted a fenekedet mert mama házából meg tudsz élni.
Még a gazdag,igen gazdag emberek is dolgoznak!
És 25 évesen azon jár az agyad,mint valami kis tininek milyen tengerre menj nyaralni,meg középsulis gyerekeket hogyan cipeld magaddal.
Elgondolkodtató hogy ezek a gyerekek nem azért vannak éppen veled,mert van lovéd,sokak csak azért lógnak másokkal,mert ehhez-ahhoz hozzájutnak éppen.
GYerekes vagy,de nagyon is.
"Senki nem azt mondta hogy ad az egyháznak,vagy ne fogadd el amit kaptál!De mondom ki kellene mutatnod hogy megbecsülöd amit kaptál és becsülöd a szüleid hogy mindent megpróbáltak neked megadni. "
És honnan szedted hogy nem mutatom ki hogy becsülöm a szüleimet???
"igen is elkényeztetett aki fogja és csak úgy kirúgatja magát munkahelyekről,mert neki nem tetszik,mert vele nem lehet így beszélni"
vagy olyan akinek van más kereseti forrása is, nem szorul rá arra a munkára, ahol mindenkibe beletörlik a lábukat....
"Aki 25 évesen úgy él,hogy se nem tanul,de dolgozni sem akar,mert neki senki nem mondja meg mit csináljon az elkényeztetett és csak egy gyerek."
már az elején leírtam hogy most megyek majd fősulira xD
a dédimet rengeteget ápoltam, vettem neki mindent, főztem neki teát, csináltam neki ennivalót amikor már nem bírt, és ott voltam vele a halálos ágyánál is ahol nem bírtam tovább és bőgtem, és ő vigasztalt. elegem van belőled hogy te idejössz, és a pofám alá fingod hogy én mennyire egy elkényeztetett, beképzelt, önző, hülye gyerek vagyok. hát nem vagyok az!!! és nem attól nem leszek az ha vér verítékig dolgozom magam, ahogy nem attól lesz valaki valamire való ember ha vér verítékig dolgozza magát valahol. az embert nem a munka teszi jó vagy rossz emberré. baromira nem. de te úgy látom a szocializmus "gyümölcse" vagy még, ami már kissé rohadt helyenként, de még mindig itt rondítja a levegőt. szóval baz.dmeg!
De hogy becsülöd meg amit kaptál kisfiam!
Csak felhasználód amit kaptál,kis hajlandóság sincs benned hogy dolgozz és munkából éljél.
ÍGy vagy úgy ki tartott vagy!!!
Honnan veszem hogy ártottál a szüliednek,a kirúgatásoddal?
-Mert ha kicsit is normális felfogású szüleid vannak akkor már elvárnák hogy a 25 éves fiúk a saját lábán megálljon és dolgozon,ne csak lógjon a levegőbe és kis gyerekekkel való játszadozásra vágyon.
Azzal hogy nekik kellett intézkedniük a pofozkodás után már bocsi hogy ne ártottál volna nekik?
Ha normális felfogásúak akkor lehet még szégyelték is magukat,amiatt amit te tettél.
Ha nem az ő gyerekük lennél akkor már lettek volna következményei az esetnek.
Rettenetesen gyerek vagy,úristen és csodálkozol hogy nem jösz ki más 25 évesekkel,még sok 17 éves is értelesebb,felnőttesebb felfogású mint te.
Nem baj,a nagy felnőttnek majd apuka szerez munkát,hogy legyen hova menni bulizni,mert a felnőttek csak azért dolgoznak 1 hónapot hogy legyen hova menni bulizni!4
Jaj mért nem vagyok felnőtt még tedd fel?
Ha befejezi valaki a középiskolát egyedül megy,önállóan állást keresni,nem mint valami óvis majd apu segít.
jah értem. a te logikád szerint ha a gyereked szeretne pénzt keresni, és te tudsz munka lehetőséget, és ha a gyerekednek felajánlod, és az elfogadja, akkor a te gyereked is egy elkényeztetett szemétláda lesz? úúúúristen apu szerzett munkát te jó ég.... milyen már hogy a szülei segítettek neki. te jó ég. hisz ez nem felnőttes hogy elfogadjuk a segítséget. :D jó ég. te nagyon buta vagy.
20 évesen szoktak fősulira menni,25 évesen már munka mellett mennek fősulira.
5 évig mit csináltál kisgyerek!!
Nem mondtam ki jó és ki rossz ember!!!Nem rossz embereztelek le,és nem mondtam hogy a mamáddal nem törödtél,vagy ne szeredted volna!!!
-Ez max amiket írtam a te belső vívodásod és gonoldatod csak!!!
De 5 évig csak lógtál a levegőbe,a munkahelyekről kirúgadtad magad,mert hely de jó majd a házból úgy is megélek,minek kicsit is dolgozni bármiért az életben.
Senki nem mondta hogy dolgozd magad halálra!!!
De lehet kicsit dolgozni és néha a munkából megszerezni amire szükségünk van.
Szocializmusról meg annyit!!4
Hogy pont a gazdagok miatt jutott ide az ország,voltak gyáraink,munka,hús,tej ipar,minden és szépen a gazdagok a negyedérét felvásárolták a gyárakat,cégeket és tudatosan tönkre tették,külföldieknek adták el és hagyták lepusztulni.Nincs is semmi azóta se.
Kicsikém,valóban 25 éves vagy?Tuti ez?
nem csak kamu hogy legyen kivel beszélgetni kicsit?
Itt írogattad mindenhonnan menned kellett mert balhéztál,nem tetszett a munka,a főnők.Hú de felnőttes viselkedés már!
Utána meg mert nyaranlni szeretnék majd addigra apu szerez valami melót!
Neked már nem nyári alkalmi melóra van szükséged hanem állandóra.Te már nem kisgyerek vagy korod alapján csak viselkedésre édes.
Senki nem hül ye gyerekezett le senkit.A kis középsulis gyerekek bizony totál egyedül mennek a melódiákba melót szerezni maguknak és érdekes módon képesek ott maradni,elvégezni a munkájukat hogy legyen kis pénzük,nem kötözködnek veled ellentétben a főnökkel,nem balhéznak és még csak suliba járnak.
Hát felnőttesebbek nálad az biztos.
"Nem mondtam ki jó és ki rossz ember!!!Nem rossz embereztelek le,és nem mondtam hogy a mamáddal nem törödtél,vagy ne szeredted volna!!!
-Ez max amiket írtam a te belső vívodásod és gonoldatod csak!!!"
belső vívódásom? ki az aki kb minden mondatában azt hangoztatja, hogy nem becsülöm meg a szüleimet, kapcsolatokon keresztül jutok anyagi javakhoz, mások hátán felkapaszkodom, és élősködöm. ezek a te szavaid... ember.... ezzel nem mondtad éppen azt hogy egy kedves ember vagyok hanem egy aljas, féregnek állítottál be. nincs itt semmiféle belső vívódás, egyszerűen te mondtad rám ezeket, amikre szerintem joggal háborodtam fel...
"20 évesen szoktak fősulira menni,25 évesen már munka mellett mennek fősulira. "
bocsi, de én 25 évesen megyek egyetemre, nézd el nekem bűnömet :D
"De 5 évig csak lógtál a levegőbe,a munkahelyekről kirúgadtad magad,mert hely de jó majd a házból úgy is megélek,minek kicsit is dolgozni bármiért az életben. "
szted ha nem akartam volna dolgozni, így álltam volna hozzá, egyáltalán elmentem volna egy munkahelyre is? amúgy anyukámtól kaptam a pofonért fejmosást, apám meg halálra röhögte magát... ennyi.
"Senki nem mondta hogy dolgozd magad halálra!!!
De lehet kicsit dolgozni és néha a munkából megszerezni amire szükségünk van. "
igen, emiatt megyek majd nyáron dolgozni. :D eszméletlen vagy.
na de most el is köszönök. nem maradok tovább, mert egyik barátom jön át, itt fog aludni. és innen megy suliba. vagyis én viszem, azt majd sztem megengedem neki h vezesse a Hondát. mivel igen is jó barát vagyok, és szeretem a barátaimat, főleg őt, ő nagyon jó barátom, és ismer engem, ellentétben veled. nah mentem, köszi hogy elszórakozhattam rajtad amíg nem volt mit csinálnom. jó8!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!