Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy az alábbiak...

Miért van az, hogy az alábbiakat érzem, ha iskolában vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen kelek fel reggelente és este nagyon nehezen szoktam elaludni. A suliban úgy érzem, hogy nem szeretnek (van az osztályban 3 ember, aki a barátom és még 2-3 ember, akikkel elbeszélgetek, de a többiekkel semmilyen a kapcsolatom).

Úgy érzem, hogy kinéznek, valamint olyan, mintha 'láthatatlan' lennék, teljesen olyan, mintha ott sem lennék. Nem bántok senkit szánt szándékkal, viszont nem vagyok az a 'csendes, nyuszi' típus, szóval, ha úgy van, feltalálom magam.

A tanárok egy részénél is azt érzem, hogy 'bántanak', vagy lenéznek, pedig nem feltétlenül van így...

Miért lehet ez?

18l

2014. márc. 21. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ööööööönbizalomhiány?
2014. márc. 21. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Mióta van így?
2014. márc. 22. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán neked kellene közeledned. Ha van 3-4 barátod, és őnekik is van pát barátjuk, akkor menj oda hozzájuk is, amikor beszélgetnek. Mellesleg 3-4 barát elég is.
2014. márc. 22. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
nekik is van pár barátjuk..
2014. márc. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!