Mik lesznek a tünetei a későbbiekben? Elnyomtak az iskolában
Figyelt kérdés
Még amikor kis iskolás voltam (általános iskolás) sokszor bántottak mert gyenge voltam,visszahúzódó stb.
Mik lesznek a tünetei később ?Lehet belőle valami Elmebetegségem is ?
Segítsetek
2012. szept. 28. 19:42
1/6 anonim válasza:
Elmebetegség, mint mondjuk skizofrénia nem lehet belőle.
Pszichés zavar, önértékelési probléma lehet, de nem feltétlen. Engem is sokat bántottak, mégis teljesen ép felnőtt lettem.
2/6 anonim válasza:
Engem is bántottak, felsőbb iskolában, mégis kinőttem, elfelejtettem már
Azóta én bántok másokat, akikben azt látom hogy vagányak akarnak lenni a kicsikkel :)
20/F
3/6 A kérdező kommentje:
Önértékelési zavarom nincs.Sőt magamat tartom az egyetlen normális embernek
2012. szept. 28. 19:53
4/6 anonim válasza:
A feladat az, hogy jó állóképességed legyen, tehát edzeni kell és akkor pszichés problémáid sem lesznek.
5/6 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, ahogy leírod, semmi bajod sem lesz tőle.
6/6 anonim válasza:
Ha túl vagy rajta, tudomásul vetted, hogy ez a múlt, és most pl. nem félsz kapcsolatteremtéstől, új társaságban, akkor semmi bajod nincs és nem is lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!