Lehet valami bajom a későbbiekben, ha állandóan ropogtatom az ujjaim, és a lábfejem?
Figyelt kérdés
Mindenkit nagyon idegesít a környezetemben, de én szeretem csinálni. Azzal nyaggatnak, hogy nézd majd meg öreg korodra mi bajod lesz... 15/L2012. jún. 30. 10:49
1/7 anonim válasza:
Kilazulnak az ízületeid, és elkopnak. Később nagy fájdalmakat fog még okozni.
2/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, én 60 éve ropogtatom és jólesik!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
De ha már az elsőt lepontoztátok, akkor megindokolhatnátok, hogy miért nem mondd igazat, vagy miért nem hasznos teljes mértékben a válasza!
2012. jún. 30. 11:26
4/7 anonim válasza:
Azért, amit a második írt. Nekem sem lazultak ki, 40 éves vagyok és amíg vissza tudok emlékezni ropogtatom és semmi bajom.
5/7 anonim válasza:
Tényleg nem lesz semmi bajom? Nálam is ugyanaz van mint a kérdezőnél, ropognak az ujjaim, a csuklóm és a bokám is, próbálom nem ropogtatni, viszont akkor nagyon kellemetlen és néha fájnak is, sokkal jobban érzem magam ha kiropogtatom. :)
Bocsi hogy nem válaszolok a kérdésre, de még én is keresem rá a választ :)
6/7 anonim válasza:
Bocsi, én se pont a kérdésre válaszolok, de amúgy nekem is, főleg reggel fájnak az ujjaim, a lábam és csak az segít rajta, ha ropogtatom :)
Ráadásul akkor is tök jó, amikor a suliban sokat írunk ...
15l
7/7 anonim válasza:
én majdnem mindenemet ropogtatom :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!