Állandóan sírok, borulátó vagyok, egy éve betegeskedem . Ez már depresszió lenne?
Figyelt kérdés
Mindenen sírok, gyerekem sajnos nincs, ez is szomorít. Negatív a gondolkodásom, sokat kesergek. Mitévő legyek? Senkim sincsen, csak a párom, de ő érzelmi analfabéta. Szüleim, testvérem távol élnek, velük Skype- tartom a kapcsolatot.
39N
2012. máj. 24. 21:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem keress egy hobbit. Nem oldja meg a problémákat, de az alkotás öröme ad annyi energiát, jó érzést, vagy nem is tudom, mit, ami segít átlendülni a holtpontokon. Próbálj új dolgokat. Vannak nagyon nehéz dolgok, olyan szomorúságok, amikor rá kell kényszeríteni magunkat, hogy pozitívak legyünk, de néha elég egy kicsi jó is, hogy átbillenjen a mérleg.
2/5 anonim válasza:
Miért nincs gyereked? A párod nem akar? Dolgozol, örömed leled a munkádban? Van valami hobbid, ami örömet okoz?
3/5 anonim válasza:
Szerintem sokat segitene ha lenne egy haziallatod. Ha szomoru vagyok a kutyusom mindig jobb kedvre derit...es az allatok elfogadnak, nincsenek eloiteleteik, es irto sok szeretetet adnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom mert beteg vagyok, de van kutyám, őt imádom, de ez mellett is itt tartok.
Hobby keressek? Adnátok ötleteket? Mert még a gondolkodásom is beszűkült . . . Olyan hobbyt kéne találni, amihez nem pénz kell, vagy legalábbis minimális.
2012. máj. 24. 21:35
5/5 anonim válasza:
A dekupázs olcsó és hamar sikered lehet vele, mert az eredményt rögtön látod. Horgolhatsz, köthetsz, hímezhetsz is, ha van türelmed hozzá. Anyu pl. a régi pulcsikat lebontja, a fonalból négyzeteket köt, amiket takaróvá horgol össze. A varrás is nagyon jó. Én a legtöbb ruhámat magamnak varrom, ami nagyon klassz érzés, és olcsóbb is sokszor, mint megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!