Depressziós a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mostanában nem jó a kapcsolatunk, de én nagyon aggódom érte.. Rengeteget fogyott mindennap letört és elalszik az órákon ha megkérdezem mi történt mi a baj? akkor mindig azt mondja hogy hagyjam már őt békén semmi baja nincs..Nem jár sehova pedig hívom én mindig hogy jöjjön de nem akar..Alig beszélünk már nincsenek neki barátai pedig úgy kb egy hónapja teljesen vidám bolondos csajszi volt rengeteg baráttal... nem értem hogy miért.. segíteni akarok neki de nem tudom hogyan..2012. máj. 22. 18:57
1/1 anonim válasza:
lehet őt is beszippantotta a fészbúúúk, azért fáradt, vagy otthon vannak gondjai, pasi ügy, most a lázadó korszakát éli stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!