Egy lánnyal randizok holnap, aki pánikbeteg, depressziós?
Mi miatt depresziós?azért az nem mindegy.Én inkább csak arra tudok példát mondani,hogy milyen változás lehet azok nál,akik azért lettek depressziósok,amiért más emberek piszkálták őket.
Én két depressziós lányt ismerek,mindketten féltek emberek közé menni,de amióta megismerték egymást és összebarátkoztak rengeteget változtak. Az egyik jó,a másik pedig rossz(?) irányba. Amelyik jó irányba változott annak már könnyen megy a barátkozás és olyan,mintha kezdene elmúlni a depressziója. A másik lányban az a jó,hogy neki is lett önbizalma,a barátait nagyon szereti és védi, de nagyon félelmetes tud leni pl.:lelök valakit a lépcsőről vagy a falba vágja valakinek a fejét meg ilyenek(mielőtt megismerkedet volna a másik lánnyal sose tett ilyet és egyre rosszabb lesz). Nem tudom meg mondani,hogy félni kéne egy kicsit ettől a randitól,ezt majd meglátod.Szerintem ha tényleg megszeretne akkor nem lesz nagy baj a későbbiekben még ha néha aggreszívnak is tűnik másokkal szemben.Persze ha veled kezd el ellenséges lenni,akkor inkább keres másik lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!