Depresszios vok? Es ha igen mi a depressziom neve?
Figyelt kérdés
13eves lany vok es hangulat zavarom van mindig.neha erzem h boldog vok s 5perc mulva sirok meg minden nap ram tornek vlami erzelmek felelmet,maganyt,szomorusagot erzek es 1eve mar nm voltam boldog es mindig merges vok.es felek ejjel 12:00 fel ebredek s csak az ongyilkossagra tuok gondolni s akk ram tor a felelem felek de nm tuom h mitol es meg gyulolltem a vilagot meg a szuleimet is kezdem meg gyulollni de barataim nincsenek mind el hagytak...szoval segitsetek kerlek sztetek depis vok?es ha igen mi a depim neve?2012. márc. 17. 20:21
1/1 anonim válasza:
szerintem szimplán bolond vagy, agyadra mentek a negatív gondolatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!