Anorexiás vagyok. Hogyan kerüljek ki az evészavar csapdájából? Tapasztalatotok van?
Probalj ki alternativ lehetosegeket, peldaul agykontroll. A gondolkodasod kellene valtoztatni.
Ha gondolod, irj privat uzenetet, kuldok neked agykontrollos mp3-at, ellazultan kell hallgatni.
Nem tudom hogyan szeretném leélni az életemet. Ezt az anorexiát nem én választottam ez egy betegség ami kialakult nálam. Pl agyvérzést se választ az ember mégis megtörténhez vele. Én szerintem nem tehetek róla hogy nem látom valójában milyen is a testem. Csak akkor tudom hogy sovány vagyok ha többen mondják nekem és olyankor aztán nagyon boldog vagyok, elmondhatatlanul. Viszont amikor azt hallom vissza hogy híztam, vagy hogy teljesen normális a testsúlyom olyankor legszívesebben elbújnék emberek elől. Kérdezted hogy így akarom e leélni az életemet hát nem tudom hogyan fog alakulni, ha a pszichológusom, pszichiáterem segítene akkor tuti hogy kigyógyulnék ebből a rossz betegségből.
Nincs semmilyen stabil támaszom. Vannak akikkel elmehetek discoba, mozizni vagy szórakozni de folyamatosan rosszul érzem magam köztük. Úgy érzem nem számíthatok rájuk mert bármikor cserben hagyhatnak. Voltak már nagyon rossz tapasztalataim. A családom nem foglalkozik velem annyit amennyit akarok!! Valahogy nem fogadnak el úgy érzem néha hogy utálnak és csak megkeserítem az életüket máskor pedig azt hogy nélkülem nem tudnának létezni annyira kellek nekik. Szóval összességében még nagyon én sem tudom hogy mit akarok.
Pasim volt már hat darab is egyik nagyon hosszú kapcsolat volt két éve. De ők nem szerettek annyira amennyire én akartam volna!! Sokszor megcsaltak, megaláztak. Két évvel ezelőtt a mindenkori szerelmemmel a kapcsolatom azért ért véget mert megütöttem többször a fiúmat. Hiába kértem tőle rengetegszer bocsánatot, hiába mentem a házához vezekelni nem hatotta meg. Ő volt a leghosszabb kapcsolatom hiányzik de ha kidobott akkor nem tudok mit csinálni, neki se kellettem!
"hiába mentem a házához vezekelni nem hatotta meg. Ő volt a leghosszabb kapcsolatom hiányzik de ha kidobott akkor nem tudok mit csinálni, neki se kellettem!"
Ugyanezt teszed az orvosaiddal is, és mégsem érzed magad hibásnak. Szerinted mit kellett volna tennie a fiúdnak? Feleségül venni, miközben ütöd, vered? Ki vagy te?
Tudod van az a nóta: "gombház sej, hogyha leszakad, egy helyében ezer is akad.." És mennek másfelé. Te meg itt nyekeregsz. Önuralom kellene. Nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!