Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem úgy, hogy minden...

Miért érzem úgy, hogy minden értelmetlen? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Semmire sem vagyok képes. Egyszerűen bármibe belekezdek, rájövök, hogy totál értelmetlen, és abbahagyom. Nem lelem örömöm semmibe sem, állandóan szomorú vagyok, csak sirni akarok, és sehogyse tudok ebből kikecmeregni... Már vagy egy éve így megy ez.

Ezen kívül úgy érzem, hogy hihetetlenül borzalmas ember vagyok. Legjobb barátnőm sikereinek se tudok örülni. Féltékeny vagyok. Emiatt el is távolodtunk már egy kicsit, másokkal lett nagyon jóban. És emiatt is csak féltékeny vagyok rá. Mert én a nyomorék személyiségem miatt még barátkozásra se vagyok képes, egyszerűen félek beszélgetésbe keveredni bárkivel is, mert sose tudom, mit mondjak...

Az életemben semmi olyan hú de nagy trauma nem ért, úgyhogy nem értem, miért érzem ezt az állandó szomorúságot, de én ezt nem bírom.

Őszintén belegondolva az egész élet egy értelmetlen dolog. Mármint megszületsz, aztán meghalsz. Aztán mi van a túlvilágon? Hát abból semmi, amit itt ebben az életben felépítettünk. Tehát minek élünk?

2014. márc. 18. 23:32
1 2
 11/14 anonim válasza:

Tiszteletem mindenkinek!

Írhatnám, hogy sajnálom azt, amin keresztülmentek mindannyian, de tisztában vagyok vele mennyire nem számít. Magam is jártam már ebben a cipőben és nem is olyan régen kecmeregtem ki belőle. Határozottan egyet tudok érteni a fentebb írtakkal, ez az állapot nagyon nem jó érzés... Viszont úgy vagyok vele, hogy örülök annak, amit átéltem vele, mert így sok dolgot le tudtam tisztázni magamban. Ha gondoljátok írjatok nyugodtan erre az e-mail címre: gondolatokegykoponyabol@gmail.com, azért oda, mert nem szeretnék ilyesmit csak úgy "kiteregetni" és van egy sejtésem, hogy ti se szeretnétek a magatokét. Ifjúságsegítő vagyok, bármikor bármivel kapcsolatban írhattok, a legjobb tudásomnak megfelelően igyekszem segíteni.

Tisztelettel: Kenyeres Dániel

2014. márc. 19. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az elottem iro szerintem leirta a legjobb hozzaallast.

O is benne volt es utolag nem is banja mert tapasztaltabb lett ,tanult belole.Minden rossz,negativ elmenybol le lehet szurni pozitiv tanulsagot.

Kedves kerdesiro.

Nem vagy borzalmas ember hiszen teged ez bant es akit ez bant az pont ezert nem az.:)

Mi ertelme az eletnek? Szerintem az hogy felismered hogy kaptal egy lehetoseget egy vilagban etanulsa elsz ahogy akarsz. Meg nem is kell olyan komolyan venni az egeszet, eljel tedd a dolgodat es talald meg a dolgaidba,kotelessegeidben az oromot es akkor mar nem is lesznek olyan "taszitoak" Es meg egy dolog:hamar itt vagy a, hamar letezel miert ne erezhetned jol magad?:) Mit veszithetsz?

2014. márc. 21. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:

...kaptal egy lehetoseget egy vilagban es ezzel elsz.Ugy ahogy te akarsz...

Javitva :D

2014. márc. 21. 11:34
 14/14 anonim válasza:
Sikerült kikecmeregni valahogy ebből? Úgy értem egy kicsit jobb lett, vagy még mindig olyan az élet amilyen eddig volt, azaz szar? (1. voltam)
2014. ápr. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!