Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a gond velem, miért ilyenek...

Mi a gond velem, miért ilyenek velem az emberek?

Figyelt kérdés

Ha mondok valamit nem figyelnek rám, pedig érthetően mondtam a dolgot, de ha egy másik ember ugyanazt elmondja hozzá nagyobb érdeklődéssel néznek.

Az osztálytársaim is szemetek velem, ha valamit bénán csinálok és/vagy rögtön kiröhögnek és hangosan mondják a nevemet, hogy milyen rohadt hülye vagyok és ez nekem szégyenérzetet okoz, de persze ha egy másik gyerek rontja el ugyanazt ő vele nem viselkednek így, nem szólnak semmit, engem mindenért kiröhögnek.

Amúgy senki sem szól hozzám, csak piszkálódásból.

2014. márc. 15. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hany eves vagy? Hanyadikos?

Csak az iskolaban ernek ezek az elmenyek vagy mashol is pl:otthon ?

2014. márc. 15. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért,mert valószínűleg a többieknek van megfelelő önbizalmuk,így nem veszik magukra,ha néha néha hibáznak.Van önbizalmuk,hangjuk,tekintélyük,így hozzájuk odafordulnak.Én is voltam így,szedd össze magad,gondold azt,hogy ez nem neked szól,hanem annak,hogy hagyod magad,ők is gyengék,és mivel te hagyod magad rajtad élik ki.Én megerősítettem magam,és már sokkal jobb a helyzet,kezdenek változni a dolgok.De azt tudd,hogy nem rövid idő,sok kitartás kell hozzá!

A szüleidnek beszéltél erről?Vagy valakinek?Hány éves vagy?

2014. márc. 15. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:

18 éves fiú vagyok.

Sokan fogyatékosnak hisznek az osztályból, legalábbis ezt szűrtem le.

2014. márc. 15. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ohh ezt az utat én is megjártam, amit te. Ha meg véletlenül olyant mondtam, amit senki sem tudott, akkor meg az volt a válasz, hogy "nem mondod?". Közben fingjuk nem volt az egészről.

A másik, hogy nekem a tanárom is mondta már, hogy nem kisegítőiskolában lenne-e a helyem.... Én is az a tradicionális áldozattípus vagyok/voltam.

Azóta eltelt 8 év, lassan végzek az egyetemmel és mérnök leszek. Hogy mi volt a bajom a középiskola alatt? Depresszió, szociális fóbia, személyiségzavarok, stb... Szerintem próbálj meg elmenni pszichológushoz és ott majd kiderül, hogy mégis hogy tudnád összeszedni magadat.

Vagy az is lehet, hogy mint a cigányoknál, itt is a legnagyobb pofájú gyökérnek be kéne egy izmosat húzni, egy ilyen beszólás után és nem bsazogatnának tovább.

2014. márc. 15. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a videó úgy hiszem hasznodra válik, tartsd be a benne elhangzottakat! :)

https://www.youtube.com/watch?v=P3h3t_BapW4

2014. márc. 15. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

# 5:

Első egy-két percbe néztem bele, de ezek az "utána együtt cigiztünk mindig" dolgok nekem mindig erősen kamu szagúak... Főleg... PUA? RLY?

2014. márc. 15. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!